Înscrie-te acum la Webinar

🏆 3 lecții învățate din lansarea Start-Up Mentor:

În sfârșit pot spune că am lansat oficial programul Start-Up Mentor și asta pentru că am avut deja primele întâlniri cu o parte din participanți. 

 

În următoarele 12 săptămâni voi lucra 1la1 cu aceștia pentru a-i ajuta să atingă încasări de minim 2000 EURO/lună din vânzarea cursurilor, serviciilor sau produselor lor digitale. 

 

Avem profesori, autori de cursuri online, oameni pasionați de vânzări și experți din domenii precum nutriție, dezvoltare personală sau psihologie. 

 

Voi documenta rezultatele obținute pe măsură ce înaintăm în program. 

 

Această lansare a fost un vis îndeplinit pentru mine deoarece de mult timp îmi doream un program în care să pot îmbina partea tehnică cu zona de vânzări și promovare.

 

Astfel, rezultatele pe care le pot livra membrilor programului vor fi mult mai bune iar satisfacție este de ambele părți. 

 

De asemenea, această lansare a fost și o experiență super utilă din care am rămas cu câteva lecții de ținut minte:

 

1 Nu te crampona pe detalii minore

 

Oare vor converti reclamele?

 

Oare să modific funnelul sau să îl las așa?

 

Oare să modific pagina de vânzare pe ultima sută de metri?

 

Sunt întrebări care mi-au trecut prin minte în aceste săptămâni. În realitate însă, nu contează atât de mult cum îți vei vinde produsul sau serviciul, atât timp cât în piață există cerere pentru el. 

 

Drept dovadă, am avut persoane care s-au înscris în perioada de prelansare deoarece am reușit să includem în program o serie de avantaje ce nu le primești acum în orice alt program de mentorat din România, în special pe partea tehnică.

2 Când n-ai direcție, întoarce-te la “de ce-ul” tău

 

Erau momente când nu știam 100% cum voi structura programul, însă ori de câte ori se întâmpla asta, mă întorceam la “de ce-ul” meu, și anume:

 

Faptul că vreau să ajut experții și autorii de cursuri online să depășească blocajele tehnice și să își dezvolte afacerile online. 

 

Acest exercițiu mi-a redat claritatea de care aveam nevoie pentru a pune pe picioare programul.

3 Lucrurile bune au nevoie de răbdare

Dacă vrei să construiești o casă, în cel mult 2-3 luni este gata. 

 

Dacă vrei să construiești un zgârie-nori, atunci doar proiectarea lui va dura probabil cel puțin 1 an. 

 

Produsele bune, care-i fac pe oameni să te întrebe “unde îmi pun cardul?!”, au nevoie de răbdare și de o bună planificare. 

 

Acestea au fost cele mai importante lecții învățate din lansarea noului program. Dacă vrei să afli mai multe informații despre acesta, atunci poți arunca o privire pe pagina de vânzare.

 

Cu prietenie, 

Ninel Decu

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.