Rezervă-ți locul la webinar

3 Metode să crești lista de abonați

Salut ,

Saptamana trecută am trimis un email în care am făcut o comparatie intre un website și un funnel de vanzare.

Am explicat ce înseamnă un funnel și cu ce elemente vine în plus fata de un website clasic.

(dacă nu ai parcurs e-mailul îl poți cauta în inbox sau îmi spui prin reply la acest email și ti-l voi trimite din nou).

Tot acolo am prezentat și o schema cum poate să funcționeze un astfel de sistem complet automatizat care să-ți aducă bani tot timpul. 

Pentru ca am văzut ca exista interes pe acest subiect (peste 25 de persoane s-au înscris să discutăm timp de o oră despre acest subiect), m-am gândit să creez un training online în care să prezint 3 Metode prin care iti poti creste lista de abonați în timp ce îți recuperezi banii pe reclame în mod pasiv.

Dacă vrei să creezi și tu un astfel de funnel prin care să poți vinde produse digitale – cursuri, ebook-uri sau audiobook-uri acest webinar este perfect pentru tine!

Îți voi împărtăși informații mega valoroase care te vor ajuta să îți construiești un funnel așa cum trebuie.

 

Iată ce poți să înveți în Webinarul Cum să-ți Crești Lista de Abonați În timp ce-ți Recuperezi Banii pe Reclame:


 Afli exact ce trebuie să faci pentru a genera în mod pasiv un profit Extra, din vânzarea unui produs educațional (tripwire) noilor tăi abonați . Astfel îți poți acoperi costul reclamelor.

Vei afla cum trebuie să prezinți oferta, ca omul să fie convins și să vrea să cumpere de la tine aproape de fiecare dată.

Îți arăt din punct de vedere tehnic, cum se editeaza pagina de mulțumire, pentru a publica nouă ofertă. În felul acesta vei ști singur să faci totul, de la A la Z.

Îți arăt și alte variante prin care poți să vinzi un astfel de tripwire, pentru a genera venituri extra, fără muncă în plus.  

Îți răspund la orice întrebare despre cum stabilești și prezinți acest produs în campania ta de vânzare,  în secțiunea de Q&A.

Acesta va avea loc Miercuri 2 Martie 2022 ora 19.00

În el vei primi Informaţii structurate care îți vor da reperele necesare pentru ca funnel-ul tău să convertească cu adevărat.

Cu drag,

Ninel

 

sursa foto: pexels.com

Mai multe optiuni

Articole

Postări pe Facebook = Marketing?

Nu cred că există vreun expert 1 la 1 care să nu fi primit următoarele recomandări:   Afișează-te cât mai des pe Social Media…  

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.