Înscrie-te acum la Webinar

👉 9 întrebări frecvente despre Start-Up Mentor!

Salutare!

 

Ninel Decu aici și îți reamintesc că mâine este ultima zi în care te poți înscrie la ședința de consultanță și să prinzi reducerea de 40% pentru Start-Up Mentor.

 

Pentru a face acest lucru, tot ce ai de făcut este să apeși linkul de mai jos:

 

Programează Aici Discuția Gratuită!

 

Te vei întâlni cu mine sau cu un alt membru al echipei mele și vei vedea cum anume te pot ajuta să încasezi minim 2000 EURO/lună din vânzarea cursurilor, serviciilor sau produselor tale digitale. 

 

Până una alta, în acest e-mail vreau să răspund la o serie de întrebări frecvente.

 

De când am lansat în mod oficial programul, am avut peste 30 de întâlniri cu diverși autori online și experți. 

 

Fiind un program nou, mulți dintre ei aveau diverse curiozități iar o parte din ele se repetau. 

 

Prin urmare, am hotărât să răspund la cele mai frecvente întrebări, pentru a clarifica cât mai bine lucrurile.

 

1 – Cum funcționează reducerea de 40%?

 

Foarte simplu. 

 

Cine se programează la o discuție 1la1 până pe 18 Octombrie, adică mâine, va beneficia de această reducere. 

 

Spre exemplu, dacă avem discuția astăzi și te alături programului pe 20 Octombrie, beneficiezi în continuare de această reducere.

 

2 – Dacă nu mi-am stabilit o idee de curs, mă pot înscrie în StartUP Mentor?

 

Start-Up Mentor este dedicat persoanelor care deja au un curs online, sau cel puțin lucrează 1la1 pe baza unei anumite structuri și au obținut primele rezultate cu cursanții lor. 

 

Astfel, odată intrați în acest acest program, eu îi voi ajuta să scaleze, oferindu-le ajutorul și condițiile tehnice necesare să ajungă la minim 2000 EURO/lună. 

 

Dacă nu îți este foarte clar ce curs vrei să lansezi și nici nu ai lucrat 1la1 până acum, atunci nu te potrivești programului.

 

3 – Ce primesc mai exact în StartUp Mentor?

 

În StartUp Mentor vei primi:

 

  • O platformă de curs în care vei urca magnetul cât și toate materialele tale video și PDF

 

  • 3 tipuri de funneluri (de abonare, de vânzare a cursurilor sau serviciilor tale, de webinar) care să-ți aducă mai multe întâlniri 1la1 cu potențiali clienți și vânzări pentru cursurile sau produsele tale digitale. Noi ne vom ocupa de crearea și setarea acestora.

 

  • Asistență pe tot ce ține de partea tehnică: noi ne vom ocupa de automatizări, crearea paginii de abonare, crearea paginii de vânzare și instalarea celorlalte pluginuri necesare 

 

  • Un modul eCommerce și unul eLearning pentru trimiterea automată a facturilor și a linkurilor de plată către clienți 

 

  • Mentorat din partea mea: lucrez 1la1 cu tine și ne întâlnim în fiecare săptămână, gândim împreună o ofertă, vedem ce produse noi poți să lansezi, stabilim strategia de promovare + vânzare a produselor sau serviciilor tale, primești training pe zona de vânzări.

În total sunt 12 module, ce le-am explicat foarte bine în unul din e-mailurile trecute.

 

4 – Care este promisiunea programului?

 

Promisiunea acestui program este că vei lucra 1la1 cu mine iar în 12 săptămâni vei ajunge la încasări de minim 2000 EURO/lună din vânzarea cursurilor, serviciilor sau produselor tale digitale. 

 

Eu voi da 110% să ajungi la aceste rezultate, mai ales că ulterior îmi doresc să realizăm și un studiu de caz. 

 

5 – Există o garanție?

 

Da, există o garanție de 14 zile. Practic, dacă în aceste 2 săptămâni nu ești mulțumit de cum decurge programul, atunci îmi poți cere banii înapoi. 

 

6 – Care este prețul programului?

 

Mai multe detalii despre preț și despre tot ce primești în programul StartUP Mentor afli într-o discuție 1la1 alături de mine sau un alt coleg din echipă. 

 

7 – Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a fi acceptat în Start-Up Mentor?

 

Așa cum am spus, programul StartUP Mentor este destinat persoanelor care deja au un curs online sau cel puțin au lucrat 1la1 cu mai mulți clienți, în baza unei metodologii clare, și au obținut rezultate bune cu aceștia. 

 

Acestea sunt condițiile minime pentru a ajunge la încasările de 2000 EURO/lună. 

 

8 – Dacă nu voi ajunge la rezultate?

 

Întregul program este gândit în așa fel încât să fie aproape imposibil să ajungi în această situație. După implementarea tuturor automatizărilor, urmează etapa de creștere a vânzărilor și de optimizare. Aici vei face schimbările necesare pentru a putea obține mai multe încasări cu costuri cât mai mici.

 

9 – Nu știu dacă mă ajută cu adevărat, merită să mă înscriu?

 

Pentru a te lămuri complet, recomandarea mea este să participi la întâlnirea de consultanță, acolo unde discutăm strict în baza nevoilor tale personale. 

 

Doar în felul acesta ne putem da seama dacă ți se potrivește sau nu. 

 

Cu aceste întrebări sper că am acoperit majoritatea nelămuririlor, iar dacă vrei să afli și mai multe detalii despre program, atunci te invit să te programezi la întâlnirea gratuită

 

În felul ăsta, prinzi și reducerea de 40% în cazul în care vrei să te înscrii în program și să lucrăm 1la1 pentru a ajunge la încasări de minim 2000 EURO/lună.  

 

Cu prietenie, 

Ninel Decu

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.