Înscrie-te acum la Webinar

🚀 Află cum lansezi un produs digital

În 2008, atunci când am pus bazele companiei SERVHOST împreună cu Narcisa, mi-am dorit tare mult să avem un produs care să ne aducă venituri recurente

 

Practic, voiam ca în fiecare lună acest produs să ne aducă o sumă fixă de bani, la fel ca un abonament. 

 

Așa a luat naștere serviciul de găzduire a website-urilor. 

 

E un serviciu ce pompează bani în compania noastră și ne aduce stabilitate pe termen lung, indiferent de cum evoluează lucrurile.

 

Iar acum să ne întoarcem cu picioarele pe pământ. 

 

Oricât de curajos te-ai da, sunt de părere că în antreprenoriat ai nevoie de o anumită siguranță/certitudine pentru a merge înainte.

 

Iar un serviciu/produs care îți aduce venituri recurente îți poate oferi liniștea necesară pentru a face business sănătos. 

 

Dacă mai mereu ești stresat și te întrebi de unde faci rost de bani sau clienți atunci cum crezi că vei reuși să inovezi ceva în industria ta și să te faci remarcat? 

 

Vestea bună este că, dacă nu ai un astfel de produs care să-ți aducă venituri recurente, atunci poți învăța cum să creezi unul la Summitul Digital – Launch To Scale

 

Așa cum ți-am mai spus, evenimentul se adresează experților din online ce vor să lanseze un produs digital sau serviciu. 

 

În cele 3 zile vei descoperi:

 

  • Cum să-ți creezi o audiență pentru produsul tău digital

 

  • Strategii eficiente de promovare a produsului 

 

  • Cum să-ți optimizezi pagina de vânzare, pentru a crește rata de conversie 

 

  • Cum să crești vânzările și veniturile din vânzarea produsului tău digital 

 

Tot la eveniment voi susține și eu o prezentare despre cum să vinzi cursuri sau servicii în valoare de peste 1500 EURO/lună printr-un sistem automatizat.

 

Vor fi prezenți peste 30 de experți, de la care poți fura idei valoroase pentru a le pune în practică. 

 

Ne vedem acolo! 

 

P.S. 

 

Odată ce îți rezervi locul primești și 8 șabloane de Instagram Story pentru a te prezenta, a-ți evidenția expertiza și pentru a te distra puțin plus un caiet de lucru pentru a lua notițe, a înregistra cele mai importante lucruri și a-ți planifica pașii de acțiune.

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.