Rezervă-ți locul la webinar

📢 Am un anunț important!

Salutare!

 

Ninel Decu aici și am pentru tine un anunț important. 

Am decis să prelungesc oferta promoțională pentru programul Start-Up Mentor cu încă 2 zile. 

Astfel, dacă până acum nu ai programt discuția 1la1, o mai poți face până vinerea aceasta (20 octombrie) și primești în continuare reducerea de 40%. 

Așadar, ai doar 2 zile la dispoziție (azi și mâine) să te înscrii în program cu această ofertă Early Bird. 

Pentru a programa discuția, apasă linkul de mai jos:

 

Programează Aici Discuția 1la1!

 

Și prinzi reducerea de 40%!

Am luat decizia deoarece mai multe persoane mi-au scris că n-au putut programa întâlnirea din cauza unor evenimente neprevăzute. 

Până acum s-au alăturat programului diferiți profesori, autori de cursuri online, oameni pasionați de vânzări și experți din domenii precum nutriție, dezvoltare personală sau psihologie. 

În curând voi documenta rezultatele obținute cu aceștia pe măsură ce înaintăm în program. 

 

Ține minte.

 

În Start-Up Mentor lucrezi 1la1 cu mine timp de 12 săptămâni pentru a ajunge la încasări de minim 2000 EURO/lună din vânzarea cursurilor, serviciilor sau produselor tale digitale! 

✅ Primești ajutor în zona tehnică: îți punem la punct o platformă de curs, un site de prezentare sau un landing page, automatizări de e-mailuri, module de eCommerce și eLearning plus multe alte aspecte extra. 

✅ Primești ajutor în zona de promovare și vânzări: îți implementăm un funnel de abonare, vânzare și de webinar, construiești împreună cu mine o strategie de promovare, vedem ce produse ai putea să vinzi pe pilot automat fără implicarea ta directă și îți gândim o ofertă competitivă. 

Așadar, nu te vei mai bloca în detalii tehnice sau organizatorice și vei învăța cum să te promovezi în online pentru a atrage noi clienți și pentru a-ți crește încasările. 

 

Cine se află în spatele Start-Up Mentor?

Până acum am ajutat peste 150 de autori online din diverse nișe (coaching, terapie, limbi străine, cursuri de muzică, etc) să depășească blocajele tehnice și să câștige mai mult timp liber. 

Mulți dintre aceștia sunt deja cunoscuți pe piața din România: Marcela Mantz, Daniela Floroiu, Ioana Popescu, Anca Dome.

 

În 2022, am avut încasări de peste 143.000 EURO obținute în zona de servicii.

În 2023 am depășit bariera de 1000 de clienți activi, în cadrul companiei SERVHOST.

 

Sunt autorul a două cursuri online: ”Primii pași în WordPress” și “Cum să creezi un Funnel de Vânzare de la 0”. Ambele mi-au generat vânzări de câteva mii de EURO.

 

Am dezvoltat servicii de training şi consultanţă 1 la 1, precum şi o multitudine de resurse educaţionale pe tema iniţierii şi promovării afacerilor online (cursuri, ghiduri, webinarii, articole). 

 

Totul pentru ca business-urile să obţină mai multă claritate şi să fie cu un pas mai aproape de succesul dorit.

 

Așadar, în spatele Start-Up Mentor se află un autor online la fel ca tine, ce îți pune la dispoziție experiența și cunoștințele sale cu scopul de a ajunge la încasări de minim 2000 EURO/lună

 

Apasă și tu pe butonul de mai jos, programează discuția 1la1 cu mine sau un alt coleg din echipă și hai să vezi cum te pot ajuta!

 

Și prinzi reducerea de 40% valabilă până vineri

 

Cu prietenie, 

Ninel Decu

Mai multe optiuni

Articole

Postări pe Facebook = Marketing?

Nu cred că există vreun expert 1 la 1 care să nu fi primit următoarele recomandări:   Afișează-te cât mai des pe Social Media…  

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.