Înscrie-te acum la Webinar

🤔 Chiar vrei să le faci pe toate de unul singur?

AMR 9 zile

Salutare!

 

Ninel Decu aici și vreau să-ți reamintesc că mai ai doar 9 zile la dispoziție în care te poți înscrie la ședința de consultanță gratuită. 

 

Odată ce te programezi, prinzi reducerea de 40% ce o ofer programului Start-Up Mentor

 

Prinzi reducerea de 40% până pe 18 Octombrie

 

Până una alta, am o întrebare foarte simplă pentru tine:

 

Chiar vrei să le faci pe toate de unul singur?

 

De ce să lucrezi doar 1la1 și să vinzi un singur curs online, când poți avea mai multe produse pe care să le vinzi în mod automat și care să-ți aducă venituri suplimentare chiar și atunci când nu ești la birou?

 

De ce să te bazezi doar pe recomandări atunci când îți vinzi cursul sau serviciile tale de expert, și să nu ai pus la punct un funnel de vânzare, care să-ți aducă leaduri pe pilot automat și să te elibereze de stresul de a găsi clienți?

 

De ce să pierzi câteva ore pe săptămână în timp ce trimiți facturile manual sau încercând să depășești anumite probleme tehnice, când poți să te eliberezi de aceste lucruri și să îți folosești orele libere pentru a crea noi produse și a-ți dezvolta afacerea?

 

O mulțime de autori online se confruntă cu aceste probleme și nu e de mirare cum foarte puțini dintre ei ajung la încasări constante de 2000 EURO/lună. 

 

Dacă te regăsești în situațiile de mai sus, atunci există o probabilitate destul de mare ca programul Start-Up Mentor să-ți fie de ajutor. 

 

Iar asta nu o spun doar eu, cât și celelalte persoane care într-un fel sau altul au beneficiat doar de o parte din facilitățile acestui program:

 

Diana Ghiță:

 

“Am economisit 3 ore pe zi în medie, deoarece făceam totul manual. Dădeam link-uri de descărcare, conturi de plată, făceam facturi manual. Vânzările prin funnelurile cu upsell au crescut cu 200%.”

 

Daniela Floroiu:

 

Cand m-am trezit de dimineață și am găsit 2 email-uri în care erau comenzi pentru meditații mi-am dat seama că mi s-a împlinit un vis, acela de a face bani în timp ce dorm.😊 

 

Și mai mult decât atât, n-am avut nicio bătaie de cap fiindcă facturile erau deja emise, clienții își descărcaseră meditațiile și banii urmau să intre în cont a doua zi. Sunt unele reclame care „vând” conceptul de „avantaj client”. Pentru mine, implementarea shop-ului a însemnat „avantaj furnizor” și asta e Wow!”

 

Andreea Manolică:

 

“Aș recomanda oricând Servhost pentru că în afară de faptul ca sunt foarte buni specialiști sunt oameni cu inima, cărora le pasă de tine și pentru că-i simți ca sunt alături. 

Chiar dacă e tarziu, e sfarsit de saptamana, momente în care cei mai mulți nici nu se uita la telefon, dacă pronunti cuvantul URGENT, acest lucru ajunge la ei. 

Narcisa m-a ajutat la ore tarziii din noapte și chiar cu lucruri care nu țineau neapărat de ceea ce contractasem.” 

 

Aceștia sunt autori online la fel ca tine, cu provocări și probleme diferite, dar care sunt uniți de dorința de a ajuta mai multe persoane. 

 

Dacă și tu îți dorești acest lucru însă te-ai săturat să te blochezi în detalii tehnice, iar clienții pare că nu mai apar aproape deloc, atunci poate ar fi o ideea bună să ne auzim într-o discuție 1la1.

 

Apasă pe linkul de mai jos și hai să te ajut să ajungi la încasări de 2000 EURO/lună din vânzarea de cursuri online sau produse digitale!

 

Și prinzi reducerea de 40%

Cu prietenie, 

 

Ninel Decu

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.