Ninel Decu

comunitatea oameni cu pasiune
comunitatea oameni cu pasiune

Conectăm autorii online, experții, freelancerii aflați la început de drum cu alți oameni cu aceleași abilități și pasiuni că să obțină idei, sprijin și suport atunci când lucrurile nu merg atat de bine cum și-ar dori.

comunitate
afacerea ta online

Atunci când ești la început de drum în afacerea ta online vei descoperi în orice domeniu că sunt deja alți oameni care fac același lucru ca tine.

Asta poate să te blocheze la prima vedere pentru că te gandești ce poți face diferit și cum te poți diferenția față de ceilalți.

Te simți frustrat și singur pentru că ai nevoie să te conectezi la o comunitate de oameni care au aceleași valori, provocări și își doresc să obține aceleasi lucruri că și tine: independenta financiara, libertatea de a lucra de unde își doresc, cu cine își doresc și când vor să facă acest lucru.

În anul 2012 în domeniul dezvoltării personale și am început să lucrez cu oameni din acest domeniu.

Prima dată pentru a rezolva unele probleme pe care le aveam la nivel personal iar apoi am început să ofer servicii de business acestor clienți.

Am simțit nevoia de a crea Comunitatea Oameni cu Pasiune că un loc unde cei care sunt la început de drum să găsească informațiile de care au nevoie pentru a porni o afacere online.

În timp ce lucram pentru afacerea mea dar și împreună cu cei care au apelat la serviciile noastre am văzut că pentru a reuși în domeniul acesta ai nevoie să pui la punct 3 Piloni și anume:

icon produs

Produs

Când ești la inceput ai nevoie de un produs gratuit pentru a crește audiența și un produs plătit pe care să-l vinzi clientului tău ideal

icon pasiune

Pasiune

Dorința și plăcerea de a face lucrurile să se întâmple este nevoie să se impleteasca cu dezvoltarea unor abilități tehnice, de marketing și de vânzare în mediul online.

icon platforma

Platforma

Este locul de unde administrezi toata afacerea și unde ai control deplin fără să existe riscul să îți o pierzi. Vei folosi social media că și canal de marketing prin care vei atrage trafic pe site unde vei realiza conversia.

Probabil te vei întreba dacă aceasta comunitate este pentru tine și dacă te va ajuta intradevăr.

Suntem deja 2300 de oameni în comunitate iar în fiecare zi postez materiale noi pe grup pentru a susține misiunea pe care mi-am propus-o și anume:

Să ajut 10.000 de autori online și experți din diverse domenii de la coaching, terapie, training, dezvoltare personală și profesională să își vândă cu succes serviciile 1 la 1, cursurile online sau produsele digitale..

Mă refer aici la conținut scris, videouri explicative, ebook-uri, tutoriale, live-uri, webinarii pe diverse teme de interes pe care oamenii din comunitate le votează în sondajele pe care le postam pe grup.

comunitatea este pentru tine
grupul de facebook

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Apasă pe link-ul de mai jos

Te va redirecționa pe grup unde vei răspunde la 3 întrebări că să înțeleg mai bine în ce stadiu te afli în acest moment Intri pe grup și te prezinți

Faci o scurtă prezentare despre tine, cine ești, cu ce te ocupi, ce îți propui să obții în continuare prin intermediul comunității.

Participi în live-uri, webinarii.

Studiezi materialele video pe care le postez și revii cu rezultatele pe care le-ai obtinut sau alte idei pe care le-ai aplicat și care ti-au adus rezultate