Înscrie-te acum la Webinar

Construiește un Funnel de Vânzări

Fără să ai cunoștințe tehnice. În doar 5 zile!

 

Salut,

Am avut în ultimele câteva luni de zile întâlniri 1 la 1 cu oameni care doresc să porneasca o afacere online și am observat că mare parte din aceștia aveau doar o idee despre ce anume vor să facă.

Modul corect după părerea mea pentru a începe este sa găsești prima dată clientul. Eu am început să creez website-uri fără nici o investiție la început. Doar am observat câțiva clienți care îmi cereau să îi ajut și am acționat în rezolvarea acestei nevoi identificate.

Acest lucru se intampla acum mai bine de 13 ani de zile dar abordarea aceasta este valabilă și astăzi.

De aceea mi-a venit ideea cum să pun în practica o modalitate prin care să pot ajuta cât mai multe persoane să beneficieze de această metodă și în același timp să obțină rezultate.

Am pus la punct o Provocare de 5 zile în care vom crea pas cu pas o Pâlnie de Vânzări prin care să automatizam stabilirea întâlnirilor și apoi ne vom concentra pe vanzarea serviciilor de consultanta 1 la 1.

 

Ce vei invata în cele 5 video-uri pe care le propune aceasta provocare:

Ziua 1 – Checklist – “Clientul pe primul loc”vom răspunde la 10 întrebări importante privitoare la clientul tău ideal, despre nevoile și dorințele lui, despre competiție cat și despre oferta pe care o poți crea pentru el 

Ziua 2 – Vom crea pagina de abonare pentru mini ședințe gratuite. Ne vom ocupa de detalii logistice precum achiziția domeniului și a hostingului.

Ziua 3 – Vom instala aplicațiile necesare pentru programarea întâlnirilor și de asemenea ne vom ocupa de partea de promovare

Ziua 4 – Discutam ce vei face la intalnirea gratuită. Cum facem vanzarea serviciilor.

Ziua 5 – În ultima zi vom discuta care este pasul următor și cum poți creste audiența prin aceasta metodă.

 

E timpul ca să faci primul pas în creare afacerii tale bazate pe expertiza sau pasiunea ta. 

Te aştept în cadrul Provocării de 5 ZileConstruiește împreună cu mine un funnel de vânzări prin care să obții primii tăi clienți plătitori în 2 saptamani sau mai puțin.

 

Te aștept cu drag,

Ninel

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.