Înscrie-te acum la Webinar

Cum am ieșit dintr-un burnout…

și ce moment de AHA am avut:

Acum o saptamana am fost invitat să particip la un Workshop despre Mental Health. 

Am vorbit la început despre experiența mea de acum cativa ani când lucram în vânzări pentru o companie multinationala din domeniul telecom și unde după 9 ani de zile am ajuns într-un burnout din care nu știam cum să ies.

Peste acestea s-a suprapus și o relație nu tocmai buna cu șeful meu de atunci care mă ducea la stări de anxietate și depresie. 

Când venea ziua de luni și trebuia să merg la birou nu știam cum să fac să amân acest moment. 

Când știam că va urma o ședința aveam o stare de agitație din care îmi era foarte greu să ies.

Dacă și tu te confrunti cu astfel de lucruri este pentru că așa cum am descoperit ulterior este că noi suntem că o pasăre cu doua aripi. 

Avem partea materială de care este nevoie să ne ocupam dar avem și partea spirituala care necesita atentie și ingrijire. 

Dacă noi alocam doar o parte din atenție pe task-urile zilnice intrăm fără să ne dăm seama într-un dezechilibru care duce la anxietate și depresie.

Eu am explicat aceste trăiri Simonei Simion care este unul din primii mei mentori în zona de dezvoltare personală și care mi-a recomandat Metoda de Meditația Heartfulness. 

Am început să practic și în 4 luni de zile am ajuns la un curs de perfecționare în India. 

Acolo am aflat despre aceasta metafora cu pasăre și am avut primul AHA și anume faptul că este nevoie să acordăm atenție și inimii și sufletului. 

Să îl hrănim și pe acesta exact cum hranim corpul fizic și avem grija de el zi de zi.

Mi-am dat seama că eu eram preocupat în fiecare zi de obiectivele zilnice, de câți clienți am de contactat, cate contracte am de semnat și altele de genul acesta dar nimic despre cum îmi pot hrani partea spirituala.

Cu totii avem nevoie să mai apasam pedala de frana și să oprimi mintea din goana ei de la un task la altul de la un obiectiv la altul. 

O masina dacă merge cu accelerația apasata continuu la un moment dat va rămâne fără combustibil.

La fel este și cu noi. 

Rezervele noastre se vor consuma dacă noi nu ne luăm timp în fiecare zi să ne conectăm la noi înșine și să ne relaxam. Acest lucru se poate face prin intermediul meditatiei. 

Ne oferă acea conectare cu inima și e posibil să îți vina în acesta stare de relaxare idei și soluții la problemele zilnice la care nu te-ai fi gândit.

Următorul AHA l-am avut atunci când am întrebat cum anume să impart viata materiala și cea spirituala pentru că nu pot oferi tot 8 ore pe zi că să fim în echilibru.

Răspunsul a fost simplu: “cum ar fi dacă ai face totul în starea meditativa pe care o obții dimineața după prima sesiune de meditație? 

Astfel nu ai nevoie să lucrezi separat ci doar să îți pastrezi acea stare pe tot timpul zilei iar la final de program să faci o scurtă meditație de curatare că și cum ai face un dus atunci când ajungi acasă? 

În acest fel îți separi viața profesională de ce privată și orice te-a deranjat în timpul zilei va fi șters și nu îți va afecta gandurile și starea de prezenta!”

La asta nu m-am gândit și a fost pentru mine ceva ce îmi lipsea și care o data integrat în programul zilnic te face să fii mai productiv și mai fericit aș putea spune. 

Acea fericire interioară care nu depinde de a obține un lucru sau altul ci este ceva care vine din meditație prin transmisie.

Pentru că am lucrat în zona de telefonie pot explica foarte simplu acest concept de Transmisie prin Intermediul Meditatiei Heartfulness. 

În jurul nostru sunt tot felul de unde folosite pentru rețele GSM sau pentru posturile de radio. Pentru simplul fapt că noi nu le vedem nu înseamnă că ele nu funcționează.

Același lucru se întâmplă și cu aceasta transmisie. 

Ea este o hrană pentru suflet care ajunge la tine cu ce ai nevoie și ea exista chiar dacă noi nu o vedem.

O poți testa și savura în voie și apoi îți vei dori să o experimentezi în fiecare zi. 

Am vrut să îți împărtășesc și ție aceste ganduri și experiențe iar dacă te găsești în una din situațiile de mai sus scrie un comentariu mai jos și poate te pot ajuta să începi să meditezi că să îți atingi mai ușor obiectivele tale care merită.

Cu prietenie, 

Ninel Decu

 

P.S. 

 

Nu uita. 

 

Pe 4 octombrie te aștept la noul meu masterclass în care îți dovedesc cum poți genera minim 2000 EURO/lună din vânzarea de cursuri online și produse digitale. 

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.