Înscrie-te acum la Webinar

Cum sa ai vanzari cu site-ul tau

Salut,

 

Ai creat un website dar nu vinzi suficient cu el produsele sau serviciile tale?

Problema pe care am sesizat-o este ca mulți proprietari de afaceri online se gandesc ca prin crearea unui site de prezentare vanzarile vor începe să vina imediat dupa ce site-ul a fost lansat.

Dar surpriza! Acest lucru nu se intampla!

De ce? Pai este foarte simplu! Pentru ca sunt foarte multe distrageri în ziua de astăzi, prea multe locuri unde se duce atenția oamenilor și atunci e destul de greu să îi captezi.

De aceea ai nevoie de un sistem mult mai bun care să-i țină focusati pe mesajul și pe oferta ta. 

Un funnel de vânzare face acest lucru. Este ca și cum ai avea un agent de vanzari angajat care lucrează non-stop și care îndruma fiecare client către pasul final de luare a deciziei și plasarea comenzii. 

De mai bine de 10 ani de zile lucrez cu autori online, coachi, psihologi, psihoterapeuti, traineri de dezvoltare personală, antrenori de fitness sau persoane care lucrează în industria de infrumusetare sau pur și simplu oameni care au o pasiune și vor să facă bani din ea fie ca este vorba de fotografie, scris, lucru manual, decoratiuni etc. 

Toți au ceva în comun. Vor să vândă un serviciu 1 la 1 sau un produs digital – un curs online, un ebook sau audiobook cu scopul de a ajuta alți oameni să obțină un rezultat în acel domeniu.

Cu cei cu care am lucrat am creat un sistem complet automatizat care i-a ajutat să vândă produse și servicii de 1500 euro lunar. 

  Am ajutat un autor online să vândă meditatii înregistrate.  Uite ce spune Daniela: “Cand m-am trezit de dimineață și am găsit 2 email-uri în care erau comenzi pentru meditații mi-am dat seama că mi s-a împlinit un vis, acela de a face bani în timp ce dorm.” 😊

  Am ajutat un trainer din industria beauty să vândă în curs online: Uite ce spune Alexandra: “Sunt mega incantata de acest lucru. Asta ca, daca v-ati saturat sa faceți totul manual, contactati-l pe Ninel, că va salveaza. Încă odată că am câștigat datorită ție, mai mult timp ca sa fac ceea ce-mi place.”

  Am ajutat un trainer din industria pharma să vândă un ebook: Uite ce spune Cristina: “Dacă nu aveam colaborarea cu tine ajungeam să fiu frustrată și suprata ca nu îmi  terminam ce aveam de făcut plus ca periclitam experiența clienților. În plus asta duce bineînțeles la scăderea vânzărilor.” 

Așadar dacă îți dorești și tu să câștigi mai mulți bani și să obții mai mult timp liber pentru tine și afacerea ta apasa pe link-ul de mai jos si inscrie-te la o intalnire gratuita 1 la 1 cu mine in care vom discuta despre afacerea ta.

Te astept cu drag,
Ninel 

 

sursa foto: pixabay.com

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.