Înscrie-te acum la Webinar

Cum sa faci o afacere din pasiune

Salut,

 

Astazi revin cu un alt episod al Podcastului Oameni cu Pasiune in care am invitat-o pe Lavinia Camenita sa vorbim despre Cum sa faci o Afacere din Pasiune.

Camelia a vrut sa mearga la facultatea de medicina dar ceva a facut-o sa aleaga o pasiune pe care o avea din copilarie si anume limba engleza.

Pe baza acestei pasiuni a dezvoltat inca din facultate un centru de traduceri. Mai tarziu a avut cereri pentru cursuri de limba engleza si astfel a pus bazele unei scoli de limbi straine pentru companii.

In momentul in care a venit pandemia a creat un curs gratuit pentru persoane fizice care sa ii ajute sa foloseasca limba engleza si in alte contexte cum ar fi o vacanta sau un job mai bine platit.

Poti sa urmaresti acest podcast daca vrei sa iti asculti inima si sa faci tot timpul ceea ce iti place. Camelia a pornit si a treia afacere, o agentie de turism care foloseste tot pasiunea ei pentru limba engleza.

Despre Camelia poti afla mai multe pe link-ul de mai jos.

Vei gasi acolo un curs gratuit despre Cum sa depășești frica de a te exprima în limba engleză, stăpânind gramatica sau pe Facebook aici.

 

Click aici si asculta podcastul

 

Daca ti-a placut acest podcast apasa reply la acest email si spune-mi ce provocare ai cand vine vorba sa incepi o afacere din pasiune.

Sunt aici pentru tine si voi raspunde personal la toate mesajele.

Spor,
Ninel
 
PS: Apasa pe link-ul de mai jos pentru a asculta podcastul:

https://bit.ly/Cum_sa_faci_o_afacere_din_pasiune  
 
Daca te regasesti in categoria freelancerilor sau antreprenorilor la inceput de drum am lansat de curand Comunitatea Oameni cu Pasiune (apasa pe link si inscrie-te in grupul de Facebook daca nu ai facut-o deja).


Misiunea acestei comunitati este sa te ajute sa iti dezvolti afacerea de servicii pe o structura formata din 3 elemente: Pasiune, Produs si Platforma.
 
Te astept in grup pentru a lucra impreuna la dezvoltarea afacerii tale online!

 

sursa foto: pixabay.com

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.