Înscrie-te acum la Webinar

Cum sa fii relaxat si odihnit tot timpul

Salut si La multi ani!


Am revenit din concediu cu forte proaspete si am pentru tine un nou episod din seria de Podcast-uri Oameni cu Pasiune.
 
Astazi l-am invitat pe Bogdan Banculescu sa ne vorbeasca putin despre cum sa gestionezi problema somnului atunci cand ea apare in viata ta.
 
Bogdan este Sleep & Energy Coach si are o experienta apropiata de a mea in sensul ca a lucrat intr-o companie multinationala unde la un moment dat datorita stresului a inceput sa aiba probleme cu somnul.
 
A incercat sa rezolve aceasta problema prin metode clasice dar nu a reusit. Asa a ajuns sa devina SOMA Breath Instructor, Yoga Nidra Instructor si Wim Hof Metod Instructor.
 
Aceste 3 tehnici l-au ajutat sa depaseasca faptul ca nu putea sa doarma noaptea. Ulterior a observat ca alte persoane din jurului aveau aceeasi provocare.
 
Cum nimic nu este intamplator a inceput sa lucreze cu alti oameni sa ii ajute sa depasesca noptile nedormite la inceput part time iar de cativa ani este activitatea lui principala.

Am intampinat si eu aceasta problema ca efect secundar al virusului Covid si acesta este unul din motivele pentru care am dorit sa discutam despre aceaste cateva solutii simple si foarte la indemana pe care Bogdan le propune pentru reveni la un somn normal.
 
Despre Bogdan poti afla mai multe pe site-ul lui www.banculescu.ro sau pe pagina de Facebook aici.

 

Click aici si asculta podcastul


 
Daca ti-a placut da-mi un reply la acest email si spune-mi ce provocare ai cand vine vorba de nivelul tau de energie si de asemenea scrie-mi daca reusesti sa dormi legat 7-8 ore in fiecare noapte.
 
Cu drag,
 
Ninel

 

sursa foto: pixabay.com

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.