Oferta specială: Bonus 5 Automatizari

Faci eforturi permanente pentru a obține un flux constant de clienți.

Atrage de 2X mai mulți oameni către site-ul tău și transformă-i în clienți plătitori - cu ajutorul PROPRIULUI TĂU FUNNEL DE VÂNZARE

Învață cum să creezi FĂRĂ AJUTOR, o Pâlnie de Vânzare prin care să aduni ABONAȚI, ÎNSCRIȘI LA WEBINARII și CUMPĂRĂTORI.

Dă click mai jos și descoperă cum să-ți
”PROPULSEZI” business-ul și vânzările

Reducere de 66%. Adică
Economisești 403€

Dacă ai ajuns până aici, cel mai probabil te regăsești și tu în această situație:

Însă..

Depui eforturi foarte mari, în fiecare zi.
Iar asta îți ”mănâncă” foarte mult timp și energie.

Deci ceea ce ai nevoie în
acest moment este...

…să transformi tot acest proces de captare a potențialilor tăi clienți, astfel încât să-ți aducă un PROFIT CÂT MAI MARE, cu CÂT MAI PUȚIN EFORT.

Ok…și cum poți face asta?

”Simplu, îmi creez un Website…ceva profesional, poate un shop online, unde să-mi atașez toate profilele de social media.” 

Aici este de fapt și problema! 

Majoritatea antreprenorilor cred că dacă vor investi într-un Website care să arate bine, acesta le va aduce automat și clienți pe bandă rulantă. 

Adevărul este însă altul. Dacă nu știai…

În fiecare oră sunt create 10.500 de site-uri noi la nivel global. Adică 250.000 ÎN FIECARE ZI.

”Serios?! Atât de multe?”

Surprinzător, dar adevărat.

”Da, Ninel, dar eu am un logo și un design făcut de cineva profesionist. Câte site-uri au asta?”

Nu știu să-ți dau un număr exact, dar te-ai întrebat cât de mult contează asta de fapt pentru clientul final?

Da, nu spune nimeni că trebuie să ai un website neîngrijit, care să funcționeze greu…însă, aceste lucruri nu sunt atât de importante în ochii prospecților.

Ceea ce contează pentru ei este de fapt valoarea pe care le-o oferi, și transformarea pe care le-o promiți.

Și-aici vin cu o completare, ca să înțelegi mai clar despre ce vorbesc…

Există 5 STADII DE CONȘTIENTIZARE a unui prospect. Iar 90% din persoanele care vând servicii, cursuri online sau produse digitale țintesc maxim 3 din ele.

CE ESTE UN STADIU DE CONȘTIENTIZARE?

Este nivelul de informații pe care-l are o anumită persoană despre business-ul tău sau despre modul în care-o poți ajuta.

Să-ți explic concret:

Stadiul 1

Cei mai conștienți

Aici sunt oamenii care te cunosc, știu ce servicii și valoare oferi și sunt dispuși să cumpere de la tine foarte rapid.

Stadiul 2

Conștienți de produs

În această categorie intră persoanele care te cunosc, dar nu sunt 100% sigure de valoarea pe care o poți oferi. Și e de datoria ta să-i convingi să vină către tine.

Stadiul 3

Conștienți de soluție

Sunt acele persoane care au o problemă, știu că există o soluție pentru ea, dar nu știu că nu le-o poți oferi.

Stadiul 4

Conștienți de problemă

Aici se regăsesc persoanele care doar sunt conștiente că au o anumită problemă sau nevoie, însă nu știu că există și o soluție.

Stadiul 5

Inconștienți

În această categorie intră oamenii care nici măcar nu știu că au o problemă sau o soluție.

”Ok, Ninel, dar de ce ar trebui să știu eu toate astea?”
Pentru că vrei să generezi cât mai mult profit.
Iar asta înseamnă că…

AI NEVOIE SĂ-ȚI MĂREȘTI PLAJA DE POTENȚIALI CLIENȚI.

Adică să începi să aduni oameni din toate aceste stadii de conștientizare. 

Așa cum spuneam și mai sus, majoritatea business-urilor țintesc persoanele din primele 3 stadii de conștientizare. 

De ce? 

Deoarece, folosind un simplu website, pot să atragă oameni foarte conștienți de nevoile lor. 

”Și asta nu e de bine?” 

Nu neapărat, deoarece, persoanele ”fierbinți”, care își cunosc dorințele și eventual știu de serviciile pe care le vinzi sunt puține la număr. 

Peste 70% din totalul potențialilor clienți se află în stadiul 4, respectiv stadiul 5 de conștientizare. 

Deci încercând să atragi clienți doar cu o pagina simplă de website și 2-3 reclame pe Facebook, nu va fi suficient să-ți duci afacerea la nivelul următor.

Așa cum am spus mereu…

Deci dacă vrei să atragi către business-ul tău Online, mai mulți oameni dornici să cumpere de la tine, ai nevoie de propriul tău FUNNEL DE VÂNZARE.

Dar de fapt
ce este un FUNNEL

Un FUNNEL sau o PÂLNIE de vânzare este ca un „drum digital” care adună cât mai mulți clienți dornici să cumpere și îi conduce către website-ul tău. 

Cu alte cuvinte, un FUNNEL reprezintă o serie de pagini interconectate prin care facilitezi cât mai mult transformarea unei persoane dintr-un simplu prospect, într-un client plătitor. 

Ce spui, ți-ar plăcea să faci și tu asta în business-ul tău? 

Atunci trebuie să știi că…

Ți-am pregătit un CURS întreg despre FUNNEL-uri

La sfârșitul căruia, îți vei putea crea chiar tu, de la Zero, propria Pâlnie de vânzare, cu care să obții o abundență de clienți.

Cum de sunt atât de sigur?

Pentru că în cadrul acestui program vei afla în mod concret, cum să realizezi cele mai importante 3 TIPURI DE FUNNEL-URI:

Funnel de
Abonare

Cu ajutorul căruia să poți crea o bază de e-mailuri de care apoi să te folosești pentru a-ți vinde produsele, a-ți promova evenimentele sau a oferi informații valoroase.

Funnel de Înscriere la Webinar

Dacă nu știai Webinariile sunt „Sfântul Graal” al vânzărilor Online. Este în acest moment, una dintre cele mai eficiente metode de a vinde servicii și produse digitale (chiar și premium), deci dacă vrei să-ți crești automat cifra de afaceri și profitul, trebuie să profiți de această strategie.

Funnel de
Vanzare

Cu ajutorul căruia vei putea atrage cât mai mulți clienți plătitori către cursurile tale online, serviciile pe care le prestezi sau produsele digitale pe care dorești să le vinzi.

Și partea și mai bună știi care este?

Ca să faci toate aceste lucruri…

Întregul curs este structurat și explicat pas cu pas, ca tu să poți realiza FĂRĂ AJUTOR propria ta pâlnie de vânzare, și astfel să-ți duci afacerea online la următorul nivel.

Dă click mai jos și descoperă
cum să-ți ”PROPULSEZI”
business-ul și vânzările

zile
ore
min
sec

Reducere de 66%. Adică
Economisești 403€

Acest Curs de Funnel-uri este pentru tine dacă…

EȘTI EXPERT ÎNTR-UN ANUMIT DOMENIU

Fie că ești terapeut, coach, hairstylist, designer de interior sau ai orice calificare care te poziționează ca expert, vei învăța din acest curs cum să „te vinzi” mai simplu, mai eficient și mai scump.

EȘTI EXPERT ÎNTR-UN ANUMIT DOMENIU

Fie că ești terapeut, coach, hairstylist, designer de interior sau ai orice calificare care te poziționează ca expert, vei învăța din acest curs cum să „te vinzi” mai simplu, mai eficient și mai scump.

EȘTI AUTOR DE CURSURI ONLINE

Dacă ai deja un curs online sau un program educațional pe care-l susții, și cu care ajuți alte persoane, acum poți face asta mult mai eficient, cu mai puțin efort, dar cu încasări tot mai mari.

Ce spun cei care au testat deja pe propria afacere, puterea unui Funnel de Vânzare:

Cine te va ajuta să atragi de 2X mai mulți oameni către site-ul tău - cu ajutorul PROPRIULUI TĂU FUNNEL DE VÂNZARE?

Numele meu este Ninel Decu

Am 18 ani experienţă în vânzări B2B în mari companii naţionale şi multinaţionale. Am gestionat baze de clienţi cu o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro anual, din postura de Account Manager pe segmentul business.

De asemenea, am ajutat în ultimii 12 ani sute de mici afaceri să pornească și să aibă rezultate în mediul online. Am rezolvat nenumărate provocări și am înțeles care sunt luptele prin care un antreprenor aflat la început trece în România…

Am dezvoltat sisteme de vânzare care au produs întotdeauna rezultate și am încercat de fiecare dată să vin în fața antreprenorilor și să îi ajut să depășească obstacolele folosind cele mai noi strategii de marketing.

La bază am o formare în Comerţ şi Marketing și mă dezvolt în permanență pe zona de marketing online (sesiuni de training MIB Online şi Business Design Academy). De asemenea, am o formare în coaching, care m-a ajutat în definirea şi managerierea proiectelor complexe.

Împreună cu Narcisa Decu, ce are peste 11 ani experienţă în vânzări B2C de servicii telecom, în companii multinaţionale și 8 ani experienţă în zona online, cu focus pe dezvoltarea şi implementarea site-urilor WordPress, am reușit să dezvoltăm compania SERVHOST.

Aceasta este o companie românească care ajută antreprenorii şi soloprenorii să-şi construiască o prezenţă online menită să genereze rezultate şi să îi îndrume pas cu pas să-şi administreze singuri website-ul.

De mai bine de un deceniu, construim website-uri WordPress şi livrăm serviciile de hosting care să le susţină şi să le menţină perfect funcţionale.

În paralel, am dezvoltat servicii de training şi consultanţă 1 la 1, precum şi o multitudine de resurse educaţionale pe tema iniţierii şi promovării afacerilor online (cursuri, ghiduri, webinarii, articole). Totul pentru ca business-urile să obţină mai multă claritate şi să fie cu un pas mai aproape de succesul dorit.

Iar acum am o nouă misiune – să te învăț cum să creezi FĂRĂ AJUTOR, propriul tău funnel, prin care să atragi sute sau chiar mii de clienți către business-ul tău.

10 motive pentru care să te înscrii la Curs

1. Poți să lucrezi cu mai mulți oameni în cadrul cursurilor online sau a programelor de mentorat;

2. Poți să-ți vinzi în cel mai eficient mod serviciile sau produsele digitale (e-book-uri, audiobook-uri, meditații, etc.);

3. Îți crești rata de conversie, deoarece în cadrul funnel-urilor tale vei avea niște etape bine definite, care vor ajuta prospecții să facă trecerea către clienți plătitori;

4. Îți crești veniturile, deoarece vei putea vinde mai mult, dar și mai scump. În plus, pâlniile de vânzare îți permit să folosești metode de reducere a costurilor și maximizare a profiturilor (upsell, downsell, cross-sell);

5. Îți creezi o comunitate și o bază de contacte de care te vei putea folosi ulterior ori de câte ori vrei să promovezi sau să vinzi un nou produs/serviciu;

6. Îmbunătățești experienta clientului, deoarece îi oferi o experiență personalizată, care-l va face să se simtă implicat și conectat cu produsele sau serviciile tale;

7. Îți crești credibilitatea și autoritatea online deoarece poți utiliza diverse metode și tactici prin care să adaugi feedback-ul și opiniile clienților care au cumpărat deja de la tine;

8. Economisești timp și energie, deoarece un funnel bine conceput va face o mare parte din muncă în locul tău. Spre exemplu, poți automatiza e-mailurile de urmărire pentru a comunica cu clienții și pentru a-i conduce către următoarea etapă din funnel. Acest lucru va economisi timp și efort, iar tu vei putea să te concentrezi asupra altor aspecte ale afacerii;

9. Primești suport ori de câte ori ai nevoie din partea mea sau a echipei mele, ca să ne asigurăm că poți duce tot procesul la capăt cu brio;

10. Poți parcurge cursul în ritmul tău deoarece toate materialele sunt înregistrate. Deci nu este nimeni care să pună presiune pe tine.

Dă click mai jos și descoperă
cum să-ți ”PROPULSEZI”
business-ul și vânzările

zile
ore
min
sec

Reducere de 66%. Adică
Economisești 403€

Cum arată Structura Cursului?

Îți arăt de la A la Z, toți pașii prin care să-ți alegi avatarul de client potrivit și micro-nișa pe care urmează să-ți dezvolți produsele, astfel încât să obții cu cât mai multă ușurință profituri frumoase în mod constant.
Înveți concret cum să realizezi un produs educațional de calitate pe care să-l oferi oamenilor în mod gratuit, în schimbul adreselor de e-mail.

Studiem primul tip de funnel pe care urmează să-l creezi. Cu ajutorul funell-ului de abonare, vei reuși să-ți creezi o bază de contacte, pe care o vei putea utiliza ulterior de fiecare dată când ai nevoie

Îți arăt cele mai eficiente tactici și metode prin care să obții zeci de adrese de e-mail în fiecare zi, fără să investești bani în Reclame.

După ce am testat metoda de a obține trafic organic, e momentul să trecem la etapa următoare. Ai nevoie de o bază cât mai solidă de contacte, de aceea, vei afla și cum ar trebui să te promovezi în mod corect, pentru a avea cele mai bun rezultat raportat la cost.

Te învăț cum să creezi de la zero Cursul sau Programul pe care îl vei oferi potențialilor clienți pe care îi ai deja în baza ta de contacte.

Pagina de vânzare este probabil cea mai importantă piesă din tot acest puzzle. Aici este punctul în care prospecții tăi decid dacă îți vor deveni clienți sau nu. Deci trebuie să acordăm atenție sporită acestei etape.
Îți arăt, de la A la Z, în cel fel e nevoie să implementezi pagina de vânzare, astfel încât să obții o rată de conversie cât mai mare.

Vei învăța ce este o lansare de curs și care sunt etapele acesteia. În felul acesta, vei putea face nenumărate lansări de succes în viitor, de fiecare dată când vrei să creezi un nou serviciu, curs sau produs educațional.

Afli în mod concret care sunt elementele cheie prin care poți să livrezi către clienții tăi, nu doar un curs, ci o adevărată experiență de învățare. Astfel, îi vei putea loializa, ca să cumpere și alte materiale educaționale de la tine.
Afli una dintre cele mai eficiente modalități prin care poți vinde cursuri, servicii, sau produse digitale. În cadrul acestui modul vei afla cum poți crea de la zero un funnel pentru înscrierea la Webinar și care sunt elementele prin care poți aduna sute de înscriși la un singur eveniment.

Acum, gândește-te și analizează...

Dacă ai ajuns până aici și nu te-ai înscris încă, ce mai aștepți?

Încă nu ești decis dacă să faci asta?

Încă nu ești decis dacă este momentul potrivit să faci acest pas?

Ei bine, dacă acesta e cazul, am pentru tine un citat de la Woody Allen:

„Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.”

Tot ce ai este momentul prezent.

Profită de el și fă o schimbare radicală în business-ul tău online.

Dă click mai jos și ÎNSCRIE-TE LA CURS.

zile
ore
min
sec

Reducere de 66%. Adică

Economisești 403€