Cum să Creezi un Website WordPress de la Zero Fără Cunoștințe Tehnice!

Învață cum să pui la punct un site de prezentare a afacerii tale fără să ai nevoie de programator.​

"M-am săturat să nu pot să vând online pentru că nu știu să fac un website!"

Asta mi-a spus Daniela prima dată când am vorbit.

Se simțea copleșită de toată partea asta online. Avea un serviciu foarte bun de oferit, știa care erau clienții la care trebuia să ajungă.

Și totuși partea de creare propriu-zisă a unui site web i se părea ceva imposibil. Pur și simplu nu înțelegea cum anume funcționează toate astea și cum poate să ajungă și ea să aibă propriul ei website.

Dacă și tu ești ca Daniela, să știi că te înțeleg.
La început, partea asta tehnică pare ceva de nedoborât.
O enigma totală.

În caz că și tu:

Atunci ești unde trebuie! Citește mai departe…

construim

Învață Cum
Să Îți Construiești
de la 0 Un Site
Complet funcțional

Nu ai nevoie să ai cunoștințe de IT pentru a putea să vinzi pe Internet. Ai nevoie doar de o metodă construită intelligent.

Un set de pași concepuți cu atenție, bazați pe cele mai noi tehnici de marketing, sunt tot ceea ce îți trebuie pentru a îți construi site-ul ideal, care te va ajuta să începi să vinzi.

Pentru că vreau să îți vin în întâmpinare și să te ajut să ai site-ul tău de vânzare, am creat cursul „Construiește Singur un Website Care Generează Vânzări!”.

Învață cum creezi un site care îți aduce clienți pe pilot automat, care va începe să vândă pentru tine imediat ce îl vei urca pe Internet.

Primește Informaţii structurate care îţi dau reperele şi imboldul să ai site-ul tău care să convertească.

Iată ce vei afla:

Vânzarea pe Internet merge însă mult mai departe de un site web. De aceea, în cursul „Construiește Singur un Website Care Generează Vânzări!” vei învăța și alte elemente de Marketing Online care vin să susțină site-ul și să îl facă să convertească și mai mult.

Pe lângă construcția propriu-zisă a site-ului, înveți și cum să vinzi mai bine serviciile pe care le oferi cu ajutorul email-ului.

Afli în cadrul cursului cum să faci vânzări prin Email Marketing și astfel te asiguri că ai clienți în permanență. 

Vei învăța:

Dacă vrei să îți construiești
de la 0 un site web și să începi să vinzi online imediat, cursul acesta este perfect pentru tine.

Ce mai aștepți?

Eu sunt Ninel Decu!

Povestea mea în domeniul vânzărilor a început încă din facultate, ca membru în cea mai mare organizație studențească din lume, AIESESC. Acolo am descoperit pasiunea pentru vânzări și am început să învăț cum să mă adresez așa cum trebuie clienților.

Am și studiat asta la facultatea de Comerț și Marketing din Galați, pe care am absolvit-o. Acolo am acumulat multe cunoștiințe teoretice pe care am avut mai apoi ocazia să le pun în aplicare.

Mai bine de 18 ani am activat în domeniul telecom, pe vânzări directe. Am trecut prin toate situațiile posibile și am ajuns să înțeleg extraordinar de bine psihologia din spatele acțiunii de cumpărare și ce anume îi motivează pe oameni să ia acțiune.

Dar nu era suficient, așa că în anul 2008 am decis să devin antreprenor și să îmi duc pasiunea și expertiza la un alt nivel. Atunci am înființat firma ServHost.ro și am început să ofer activ sprijin și suport micilor afaceri, tocmai pentru că tot ce îmi doresc este să ajut cât mai mulți antreprenori să se dezvolte în mediul online.

Am ajutat în ultimii 12 ani sute de mici afaceri să pornească și să aibă rezultate în mediul online. Am rezolvat nenumărate provocări și am înțeles care sunt luptele prin care un antrepenor aflat la început trece în România…

Am dezvoltat sisteme de vânzare care au produs întotdeauna rezultate și am încercat de fiecare dată să vin în fața antreprenorilor și să îi ajut să depășească obstacolele folosind cele mai noi strategii de marketing!

 

Aici pentru tine

Voi fi ghidul tău pe parcursul programului „Construiește Singur un Website Care Generează Vânzări!”.

Am învățat din greșeli și știu că, în calitate de antreprenor, singur nu ai cum să le faci pe toate.

De aceea, am în spatele meu o echipă puternică împreună cu care te voi ajuta să pui bazele propriei tale afaceri care-ți va aduce vânzări online pe bandă rulantă.

Acceptă provocarea mea și vei învăța cum să generezi ușor venituri online, bazându-te pe:

  • Întreaga mea experiență
  • O echipă dedicată succesului tău online
  • Sprijinul unei comunități de oameni ca tine

Abia aștept să lucrăm împreună la dezvoltarea afacerii tale online!

Cum Se Va Desfășura
Cursul Propriu Zis

Vino alături de mine într-o călătorie de 7 săptămâni și n-ai să te mai simți niciodată singur sau confuz când vine vorba de a-ți atrage clienți prin site-ul tău!

Îți garantez că lucrând împreună cu mine, pe o structură bine definită, o să lansăm cu succes primul tău site web.

Pentru că vom lucra după o metodă. Vei avea un plan bine stabilit de taskuri pe care să lucrezi în fiecare săptămână!

Mai exact, îți propun să lucrezi în medie maxim 2 ore pe zi. Vor fi 7 cursuri online inregistrate de aproximativ 2 ore fiecare.

La fiecare modul vei primi misiuni concrete pe care tu să le îndeplinești până săptămâna următoare. Vor fi ca niște teme pentru acasă care te vor ajuta să îți construiești site-ul și sistemul de vânzare de unul singur, de la 0.

La final vei reuși să creezi propriul tău site precum și un funnel (pâlnie de vânzări) care să îți furnizeze leaduri (oameni interesați de ceea ce oferi).

Vei putea să ajungi la aceste rezultate pentru că îți voi explica pas cu pas cu ajutorul unor tutoriale video, ce ai de făcut. Deci nu îți face griji chiar dacă nu ai experiență să lucrezi cu WordPress sau alte aplicații, vei învăța în cadrul cursului „Construiește Singur un Website Care Generează Vânzări!” totul, de la 0.

Ce Vei Învăța în Fiecare Săptămână Concret

Săptămâna 1
Structură site

Săptămâna 2
Setare platformă Wp

Săptămâna 3
Personalizare temă

Săptămâna 4
Blog

Săptămâna 5
Conectare aplicații la site

Săptămâna 6
Email marketing

Săptămâna 7
Testare și publicare site

Câștigul tău ca urmare înscrierii

Vei învăța să îți faci de la 0 un Website în doar 7 săptămâni. Fără să fie nevoie să ai cunoștiințe de IT. Vei învăța totul pas cu pas.

Dar Cursul „Construiește Singur un Website Care Generează Vânzări!” nu este doar despre website. Pe lângă crearea unui website, vei învăța și alte elemente fundamentale de marketing, care te vor ajuta să atragi clienți non-stop.

Am creat pentru tine o structură în 7 pași, pe care îi vei urma în cele 7 săptămâni pentru a ajunge la cele mai bune rezultate:

Structura Site-ului. Fie că ai deja un website pe platformă WordPress și dorești să îl îmbunătățești, fie că dorești crearea lui de la zero, noi te vom ajuta să-ți definești structura acestuia înainte de implementare;

Realizarea Site-ului de la 0. Vei învăța cum alegi domeniul, hostingul și îți instalezi platforma WordPress eliminând timpii morți în care căutai cum se face.

Setările care îți vor face site-ul să arate bine. Pentru că e important să te prezinți intr-un mod plăcut, vei învăța să alegi culorile și pozele necesare activitatii tale, astfel incât să captezi atenția vizitatorilor.

Publicare blogului. Fie că ai deja un website pe platformă WordPress și dorești să îl îmbunătățești, fie că dorești crearea lui de la zero, te învățăm sa publici articolele si să setezi indexarea lor pentru Google.

Cum te conectezi cu Social MediaE important să îți faci site-ul cunoscut, așa ca vei învăța să legi aplicațiile de facebook și google cu site-ul tău.

Email marketing. E important să comunici cu cititorii tăi, asa ca mailurile prin care îți anunți produsele si serviciile ce le realizezi trebuie sa fie împărtășite.

Testare și publicare site. Odata ridicat site-ul, îl vom securiza și vei învăța să setezi back-upul pentru site. Vei afla cum trimiți site-ul tău către Google pentru a-l indexa. 

Ce spun cursanții despre mine

Rulează videoul

Beneficiezi de 2 Bonusuri Extraordinare odată ce Te Înscrii!

Bonus 1

3 Interviuri cu 3 antreprenori care au reușit în acest model de afacere

Am pregătit pentru tine unul dintre cele mai tari bonusuri pe care le puteam oferi. Pe parcursul celor 7 săptămâni îți voi aduce 3 invitați, 3 autori online care respectă acest model de afacere de multă vreme. Ei îți vor împărtăși din experiența și rezultatele pe care le-au avut.

Bonus 2

O ședință 1 la 1 de consultanță la finalul Programului

În aceasta ședință vom stabili împreună pașii de acțiune care mai sunt de făcut pentru a atinge obiectivul stabilit la începutul acestui curs. Vei putea să îmi ceri ajutorul direct pentru problemele care ți s-au părut mai dificile pe parcursul celor 7 săptămâni și să ne asigurăm astfel că toate conceptele sunt bine înțelese.

Nu trebuie să îți asumi niciun risc!

Primești toți banii înapoi dacă nu ești multumit!

Atunci când pornești pe un nou drum, de multe ori riscurile sunt inevitabile. În cazul cursului „Construiește Singur un Website Care Generează Vânzări!” vreau însă să te asigur că nu îți asumi niciun risc privind investiția inițială.

Dacă după primele 30 de zile de la finalizarea programului ai aplicat toate strategiile învățate în curs și nu ești mulțumit de rezultatele obținute și de ceea ce am realizat împreună, primești integral banii înapoi.

Nu pun întrebări și îți respect decizia.   

Dacă Alegi Să Nu Te Înscrii la Curs

Întrebări frecvente despre acest curs

Prețul cursului în acest moment este de 747 RON.

Plata se poate efectua fie cu cardul, fie prin transfer bancar.

Oficial, cursul va începe în 11 februarie și va dura 7 săptămâni.

Prima întâlnire LIVE va avea loc joi, 11 februarie, de la ora 19:00.

Vei avea la dispoziție oricând înregistrările în platforma dedicată.

Comunitatea va rămâne în permanență acolo pentru tine și vei avea acces la ea pe viață.

Da. Toate materialele pe care le vei primi în cele 7 săptămâni, incluzând aici înregistrările webinariilor, vor rămâne ale tale pe viață și le vei putea accesa atât pe grupul de Facebook, cât și în platformă!

Te-ai blocat cumva, ai nevoie de ajutor, îmi poti trimite un email.