Află Cum generezi sute sau chiar
mii de vânzări lunar, cu ajutorul
Propriului Tău Funnel de Vânzare

55

Ghid COMPLET pentru antreprenori, freelanceri și marketeri.

Apasă pe butonul alăturat si achiziționează Ghidul

Să muncești mai puțin, dar să câștigi mai mult. Ți se pare absurd? Mie nu…

Te provoc să-mi răspunzi 100% sincer la o întrebare:

De câte ori ai stat să te gândești ”Cum reușesc alții să vândă atât de mult? Eu muncesc non-stop și tot nu reușesc să ajung la sumele pe care le vreau…”

Vrei să știi secretul?

Este pentru că ei muncesc mai puțin ca tine!

Știu, sună aberant, dar asta este realitatea. Și dă-mi voie să detaliez, ca să poți înțelege mai bine ce vreau să spun.

Toți antreprenorii care au business-uri online de succes și care vând lunar mii de produse sau pachete de servicii, au în spatele lor un SISTEM PERFORMANT.

Mai precis, folosesc Funnel-uri de vânzare, care le automatizează aproape întreaga călătorie a clientului.

De la stadiul de străin, până la stadiul de client fidel.

Toate astea cu Aproape Zero Efort din partea lor.

Deci dacă vrei să treci la următorul nivel cu Business-ul tău

și să-ți vinzi serviciile pe bandă rulantă, trebuie să RENUNȚI LA MANUAL!

Ai nevoie de un Funnel de vânzare, adaptat Business-ului tău. Și-ți dau și 3 motive pentru care să faci asta:

Hai să analizăm fiecare aspect în parte.

În primul rând poți îți poți vinde non-stop produsele și serviciile.

Cum reușești să faci asta?

Pentru că funnel-ul pe care tu-l implementezi în strategia mare de business funcționează pe pilot automat. Fără să mai fie nevoie de intervenții directe din partea ta.

Oamenii se abonează la materialele tale, primesc mesaje autoamtizate de la tine și ajung să-ți devină clienți cu aproape zero efort din partea ta.

În al doilea rând, cu ajutorul unui funnel de vânzare, te poți concentra doar pe clienții care contează cu adevărat.

Poate ai auzit de principiul Pareto – 80% din rezultat vine cu 20% efort.

Ei bine, același lucru se va aplica și în cazul tău. Datorită automatizărilor, toți clienții sunt filtrați astfel încât să ajungă la tine doar cei care sunt pregătiți cu adevărat să cumpere.

Nu în ultimul rând, cu ajutorul unui astfel de funnel îți crești credibilitatea și dezvolți o legătură de încredere cu potențialii tăi clienți.

Practic, ești văzut de către aceștia ca o autoritate în domeniul tău de expertiză, ceea ce înseamnă că le poți vinde mai ușor și mai mult.

Deci, ce spui? Vrei să afli exact cum funcționează aceste funnel-uri de vânzare?

Ți-am pregătit un GHID COMPLET
din care înveți cum să faci sute
sau mii de vânzări lunar cu ajutorul funnel-urilor de vânzare

Dacă ai ajuns să citești acest text, e clar că îți dorești mai mult de la tine și de la business-ul pe care-l ai. Nu ești genul de persoană care să aștepte să cadă soluțiile din cer.

Vrei rezultate și le vrei cât mai rapid.

Sincer, și eu sunt la fel, tocmai de-asta am creat un Ghid Complet despre funnel-uri de vânzare, care să te ajute să-ți crești numărul de lead-uri și de vânzări.

Practic, în acest material am comprimat o mulțime de informații prin intermediul cărora vei înțelege foarte clar:

Ulterior, îți poți crea propriul tău sistem de vânzare prin care să generezi venituri în timp ce iei masa în oraș, în timp ce dormi, sau în timp de petreci timp cu familia.

Cu alte cuvinte, ăsta e momentul în care nu mai muncești pentru bani, ci pui banii să muncească pentru tine.

Deci ce spui? Ești gata să-ți duci business-ul la următorul nivel?

Obține Ghidul Complet despre Funnel-uri de vânzare și învață cum să generezi sute sau chiar mii de vânzări lunar.

Numele meu este Ninel Decu

Am 18 ani experienţă în vânzări B2B în mari companii naţionale şi multinaţionale. Am gestionat baze de clienţi cu o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro anual, din postura de Account Manager pe segmentul business.

De asemenea, am ajutat în ultimii 12 ani sute de mici afaceri să pornească și să aibă rezultate în mediul online. Am rezolvat nenumărate provocări și am înțeles care sunt luptele prin care un antreprenor aflat la început trece în România…

Am dezvoltat sisteme de vânzare care au produs întotdeauna rezultate și am încercat de fiecare dată să vin în fața antreprenorilor și să îi ajut să depășească obstacolele folosind cele mai noi strategii de marketing

La bază am o formare în Comerţ şi Marketing și mă dezvolt în permanență pe zona de marketing online (sesiuni de training MIB Online şi Business Design Academy). De asemenea, am o formare în coaching, care m-a ajutat în definirea şi managerierea proiectelor complexe.

Împreună cu Narcisa Decu, ce are peste 11 ani experienţă în vânzări B2C de servicii telecom, în companii multinaţionale și 8 ani experienţă în zona online, cu focus pe dezvoltarea şi implementarea site-urilor WordPress, am reușit să dezvoltăm compania SERVHOST.

Aceasta este o companie românească care ajută antreprenorii şi soloprenorii să-şi construiască o prezenţă online menită să genereze rezultate şi să îi îndrume pas cu pas să-şi administreze singuri website-ul.

De mai bine de un deceniu, construim website-uri WordPress şi livrăm serviciile de hosting care să le susţină şi să le menţină perfect funcţionale.

În paralel, am dezvoltat servicii de training şi consultanţă 1 la 1, precum şi o multitudine de resurse educaţionale pe tema iniţierii şi promovării afacerilor online (cursuri, ghiduri, webinarii, articole). Iar acum, prin intermediul acestui Ghid Complet, vreau să te învăț și pe tine cum să generezi sute sau mii de vânzări lunar cu ajutorul funnel-urilor de vânzare.

Ninel decu 01

Ce vei învăța concret în acest Ghid COMPLET
despre Funnel-uri de Vânzare

Am pus cap la cap toate informațiile de care ai nevoie, de la simplu la complex, după cum urmează:

7 Motive să achiziționezi Ghidul
despre Funnel-uri. Chiar Acum

  1. Ai toate informațiile de care ai nevoie într-un singur loc. Nu mai e nevoie să cauți alte cărți, articole sau materiale online.

  2. Îți promovezi mai bine afacerea pentru că înțelegi de la A la Z cum funcționează un funnel și care este scopul fiecărei secvențe.

  3. Reușești să vinzi non-stop pentru că vei implementa un sistem automatizat, care te va ajuta să obții clienți fără implicarea ta directă.

  4. Nu-ți mai bați capul cu clienți dificili pentru că îi vei putea tria cu ajutorul unui astfel de funnel de vânzare.

  5. Câștigi timp, pentru că nu trebuie să mai faci totul manual. Și astfel te poți concentra pe alte lucruri, cum ar fi să produci mai mult conținut.

  6. Știi exact ce ai de făcut. Cu ajutorul unui astfel de funnel de vânzare, poți urmări parcursul clienților, astfel știi exact unde sunt problemele pentru a putea interveni.

  7. Îți poți diversifica gama de produse sau servicii, aplicând aceleași strategii de vânzare pentru ele.

Obține Ghidul Complet despre Funnel-uri de vânzare și învață cum să generezi
sute sau chiar mii de vânzări lunar.

Simți că nu ți se potrivește, ai banii înapoi - Ai Garanţie 100%

Dacă ai achiziționat Ghidul Complet despre Funnel-uri de vânzare și simți că nu ai primit suficientă valoare, trebuie doar să îmi spui și îți returnez toți banii înapoi, fără niciun fel de întrebare.

Ai Garanție 100% valabilă 14 de zile din momentul achiziționării Ghidului. Ți-o ofer tocmai ca să te scăp de orice grijă în plus :).

E momentul să decizi.
Vrei să muncești pentru bani,
sau să muncească ei pentru tine?

Nu e nevoie să te cunosc personal, ca să știu ce gândești.

Dacă citești cuvintele astea, e clar că îți dorești mai mult de la afacerea ta, fără să fii nevoie să muncești 24/7.

Doar că ai nevoie de încă ceva…simți că lipsește ceva.

Și ai perfectă dreptate. Ce ai tu nevoie în acest moment este un Sistem pe care să-ți poți folosi și care să-ți aducă vânzări pe bandă rulantă, fără să mai faci nimic manual.

Cu alte cuvinte, ai nevoie de propriul tău funnel de vânzare.

Dacă vrei să înveți exact cum funcționează un astfel de funnel și cum îl poți aplica pe propriul tău business te invit să dai click pe butonul de mai jos pentru a achiziționa Ghidul Complet despre Funnel-uri de vânzare.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină,
te invit să mă contactezi.