Înscrie-te acum la Webinar

⏰ Gata – asta chiar e ultima zi:

Ninel Decu aici și te anunț că în seara asta la 23:59 expiră reducerea de 40% ce o ofer programului Start-Up Mentor

 

Pentru a nu pierde această reducere, tot ce ai de făcut este să programezi la o întâlnire 1la1 cu mine sau cu un alt membru al echipei mele pe linkul de mai jos:

 

Programează Întâlnirea Aici!

Și prinzi reducerea de 40%

 

Iată 4 motive pentru care să te alături 

programului Start-Up Mentor:

 

1 – Scapi de blocajele tehnice:

 

În program vom lucra pentru tine tot ce ține de partea tehnică: de la crearea unui landing page, setarea automatizarilor pe e-mail, crearea unei platforme de curs, implementarea unor module de eCommerce și eLearning plus multe alte aspecte extra. 

 

Practic de implementare ne ocupăm noi, tu trebuie doar să dai tot ce ai mai bun pentru a ajunge la rezultate cât mai rapid.  

 

2 – Îți crești încasările: 

 

Scopul programului este să ajungi la încasări de minim 2000 EURO/lună din vânzarea cursurilor, serviciilor sau produselor tale digitale

 

Pentru a ajunge la acest obiectiv, vei lucra 1la1 cu mine pe durata a 12 săptămâni. Vom gândi împreună o ofertă competitivă, vedem ce alte produse ai putea să lansezi pe piață, pregătim strategia de promovare ca mai apoi să atragi clienți și vânzări din online. 

 

De asemenea, vom implementa și celelalte 3 funneluri: de abonare (pentru a atrage potențiali clienți) de vânzare (pentru a-ți vinde produsele/serviciile) de webinar (pentru a-ți vinde oferta high ticket)

 

3 – Nu vei mai lucra doar 1la1:

 

Dacă până acum lucrai doar 1la1 cu clienții tăi, ei bine, acest aspect se va schimba. În Start-Up Mentor vei reuși să îți vinzi pe pilot automat unul din produsele tale. 

 

Spre exemplu, dacă ești profesor de engleză, ai putea să faci un funnel de vânzare pentru unul din cursurile tale înregistrate și oamenii să-l cumpere chiar și atunci când nu ești la birou. 

 

Pur și simplu intră la tine pe site, plasează o comandă, achită cursul și primesc în mod automat factura.

 

Toate aceste lucruri se vor întâmpla fără implicarea ta directă. În felul acesta îți crești veniturile fără să pierzi timp serios.  

 

4 – Câștigi claritate pe termen lung:

 

Start-Up Mentor include în total 12 module pe care le parcurgi alături de mine. Vom începe cu avatarul de client și vom ajunge până la momentul lansării cursurilor sau produselor tale. 

 

Lecțiile învățate în acest program îți rămân pentru totdeauna și te vei folosi de ele pentru a-ți atinge noile obiective. 

 

Așadar, ce zici?

 

Pierzi reducerea de 40% și în același timp șansa de a lucra 1la1 cu mine pentru a ajunge la încasări de 2000 EURO/lună…

 

sau 

 

Programezi discuția 1la1, afli cum te pot ajuta iar dacă totul este în regulă ne apucăm de treabă.

 

Eu mi-am făcut treaba și ți-am explicat cu lux de amănunte tot ce primești în Start-Up Mentor.

 

Prin urmare, decizia e la tine.

 

Și prinzi reducerea de 40%

 

Cu prietenie, 

Ninel Decu

 

P.S. 

 

Mai ai doar 73 de zile până în 2024

 

Dacă obiectivele și planurile tale n-au mers așa cum ți-ai dorit, atunci poate ar fi o idee bună să participi la discuție și să vezi dacă te pot ajuta. 

 

Toate bune!

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.