Rezervă-ți locul la webinar

🚀 Iată 10 beneficii ale Start-Up Mentor

Salutare!

 

Ninel Decu aici și îți amintesc că mai ai doar 4 zile la dispoziție să te înscrii în programul Start-Up Mentor cu o reducere de 40%

 

Nu uita. 

 

În Start-Up Mentor vei lucra alături de mine, îți vom pune la punct 3 funneluri (de abonare, de vânzare, de webinar) și te voi ajuta să ajungi la încasări de minim 2000 EURO/lună din vânzarea cursurilor, serviciilor sau produselor tale digitale. 

 

Programul se adresează în principal autorilor de cursuri online și experților ce se blochează la partea tehnică și au nevoie de ajutorul unui mentor. 

 

Pentru a programa discuția gratuită, apasă linkul de mai jos:

 

Programează o Discuție Gratuită!

Și prinzi reducerea de 40%

 

Iată cele 10 beneficii ale programului Start-Up Mentor:

 

1 – Este un program sigur: 

 

Metodele din program au adus rezultate pentru alți autori online precum Marcela Mantz, Ioana Popescu, Daniela Floroiu sau Cristina Boț de la Pharma 2 Top. Cu o parte din acești autori online am realizat și studii de caz ce le poți urmări pe canalul meu de Youtube. 

 

2 – Este un program simplu: 

 

Partea tehnică o lași în mâinile noastre. Tot ce ai de făcut tu este să îmbunătățești pe cât posibil calitatea produselor sau serviciilor tale și să ne concentrăm pe vânzarea acestora. 

 

3 – Complet: 

 

Ne concentrăm atât pe partea de promovare, cât și partea de pregătire a “infrastructurii” necesare unui autor online. 

 

Aici mă refer la crearea unei platforme de curs, unei pagini de vânzare, unui landing page, crearea celor 3 funneluri, automatizare de e-mailuri plus multe altele. 

 

Deasemenea, voi lucra 1la1 cu tine pentru a pregăti strategia de lansare a produselor sau serviciilor tale. 

 

4 – Practic: 

 

Scopul programului este ca tu să ajungi la încasări de minim 2000 EURO/lună. Multe din metodele incluse în acest program mi-au adus încasări de 143.000 EURO în 2022, iar acum te învăț cum să le aplici în afacerea mea.  

 

5 – De încredere: 

 

Programul este creat de mine, un autor online cu peste 6 ani de experiență, mentor în 2 din cele mai importante cursuri destinate autorilor online din România.

 

6 – Eficient: 

 

Față de alte programe unde ai acces la o serie de materiale video iar mai apoi trebuie să te descurci de unul singur, în StartUP Mentor voi lucra personal cu tine și astfel nu te vei mai bloca pe parcurs și vei ajunge la rezultate într-un timp mai scurt. 

 

E ca și cum ai avea un antrenor personal responsabil de creșterea afacerii tale. 

 

7 – Clar: 

 

Înveți de la A la Z ce înseamnă să te promovezi ca autor online, cum atragi clienți, cum ții întâlnirile de vânzare, cum să-ți organizezi cursul, ce produse noi să scoți pe piață și per total, cum să faci ordine în business și astfel să câștigi mai mulți bani și mai mult timp liber. 

 

8 – Creator de valoare: 

 

Scopul programului este să îți propulseze cariera de autor online sau expert. Practic, cei 2000 EURO/lună sunt doar primul pas. Odată ce vei atinge acest prag, vei avea mai multă încredere în tine și îți vei seta obiective mai mari iar noi îți vom fi alături. 

 

9 – Eliberator: 

 

Programul StartUp Mentor îți eliberează timp, te eliberează de stres și te scutește de plata unor bani în plus pentru că primești tot ce ai nevoie într-un singur loc. 

 

Vei avea o infrastructură pusă la punct și în același timp, vei primi ghidare din partea unui mentor pentru a-ți atinge obiectivele financiare.

 

10 – Sunt autor online la fel ca tine:

 

Primul curs l-am lansat în 2017, prin urmare îți cunosc provocările și îmi dau seama cu ce obstacole de mindset sau tehnice te confrunti. 

 

Tocmai de aceea, am inclus în program și partea de mentorare ca tu să ai toate motivele să ajungi la cei 2000 EURO/lună și o viață de autor online așa cum îți dorești.

 

Cea mai mare problema pe care am văzut că o au autorii online care au pornit este că ei nu cred că pot face mai mult dpdv al creșterii numărului de clienți și al încasărilor.

 

Clienții vin unul câte unul mai mult din recomandări și ei n-au încredere că pot să îi atragă din mediul online.

 

În Start-Up Mentor nu vei mai fi de unul singur. 

 

La finalul programului îmi doresc să realizez mai multe studii de caz cu rezultatele pozitive ale cursanților. 

 

Prin urmare, este și în interesul meu ca tu să reușești!

 

Ai parte și de o Garanție

 

Pentru că vreau să vezi doar valoarea reală a programului și să iei o decizie cât se poate de corectă, am gândit și o garanție. 

 

Dacă în 14 zile după ce te înscrii în program, nu ești convins că te pot ajuta, atunci îmi poți cere banii înapoi. 

 

Pur și simplu îmi dai un mesaj și rezolvăm în cel mai scurt timp. 

 

Nu foarte multe programe online oferă această garanție, însă așa cum am spus, eu o ofer pentru că vreau să iei o decizie fără să te gândești la riscuri. 

 

Așadar…

 

Dacă și tu te blochezi în o mulțime de detalii tehnice…

 

Ai un curs online sau lucrezi 1la1 însă nu ai suficienți clienții…

 

Îți lipsește o direcție clară, o strategie prin care să te promovezi în online…

 

Atunci hai în Start-Up Mentor iar timp de 12 săptămâni voi lucra 1la1 cu tine pentru a ajunge la încasări de minim 2000 EURO/lună.

 

Primul pas este să te programezi la o discuție 1la1 pentru a vedea dacă te potrivești programului sau nu.

 

Și prinzi reducerea de 40%

 

Cu prietenie, 

 

Ninel DecuMai multe optiuni

Articole

Postări pe Facebook = Marketing?

Nu cred că există vreun expert 1 la 1 care să nu fi primit următoarele recomandări:   Afișează-te cât mai des pe Social Media…  

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.