Înscrie-te acum la Webinar

👀 Iată top 5 probleme de care scapi în

Start-Up Mentor

Salutare!

 

Ninel Decu aici iar azi vreau să vorbesc cu tine despre 5 probleme pe care le rezolvă noul meu program, Start-Up Mentor pentru autorii de cursuri online sau experți. 

 

Fac asta pentru că vreau să clarific încă de la început pentru cine este acest program și cum anume te pot ajuta în următoarele 3 luni. 

 

Îți reamintesc că ofer o reducere de 40% celor care se programează la o discuție 1la1 până pe 18 Octombrie.

 

Programează Discuția Aici!

 

Așadar, iată de ce probleme vei uita în Start-Up Mentor:

 

1 – Partea tehnică:

 

În Start-Up Mentor nu va mai trebui să-ți faci griji în legătură cu zona tehnică pentru că eu și echipa mea vom lua această problemă pe umerii noștri.

 

Pe scurt, ne vom ocupa de: crearea unei platforme de curs în care vei urca videourile și toate materialele tale, construirea automatizarilor pe e-mail, implementarea unui modul eCommerce și eLearning pentru ca facturile să se trimită automat, la fel și încasarea lor, crearea paginii de abonare și de vânzare plus multe alte aspecte tehnice ce vor apărea pe parcurs. 

 

Practic, nu va trebui să te complici cu detaliile tehnice, singura ta misiune fiind să dai 100% pentru a ajunge la obiectivul de 2000 EURO/lună.

 

2 – Promovarea:

 

Dacă înainte nu știai cum anume să îți promovezi produsele sau serviciile în online, acum lucrurile se vor simplifica. Alături de mine vei construi un funnel de vânzare cu ajutorul căruia să putem atrage clienți noi în fiecare lună. 

 

Și nu-ți face griji, acest funnel îl vom personaliza în funcție de afacerea ta și îl vom construi împreună. 

 

Deasemenea, ne vom concentra pe principalele nevoi ale potențialilor tăi clienți, pentru a obține rezultate cât mai bune. Plecăm de la identificarea unei promisiuni, până la construirea magnetului și stabilirea funnelului de vânzare. 

 

3 – Lipsa clarității: 

 

Fiecare pas îl vom face într-o ordine logică și vom ține legătura în fiecare săptămână pentru a evalua progresul. 

 

Peste 50% din autorii și experții din online nu-și ating obiectivele pentru că nu le este foarte clar cum anume să ajungă la ele. 

 

În lipsa unei hărți îți va fi de 2x mai greu să ajungi la destinație. 

 

În Start-Up Mentor vei lucra sub ghidarea mea pentru a ajunge la acele încasări de minim 2000/EURO lună, iar fiecare acțiune pe care o vom face va fi în jurul acestui obiectiv. 

 

4 – Lipsa clieților și vânzărilor:

 

“Cum fac rost de clienți?!” 

 

Este întrebarea ce o primesc cel mai des, iar în unul din videourile pe Facebook am explicat că totul se rezumă la audiență. 

 

Dacă reușești să construiești în jurul tău o comunitate de oameni interesați de serviciile tale atunci bătălia e pe jumătate câștigată. 

 

Problema e cum ajungi acolo?

 

În primul rând prin crearea unui magnet de valoare cu ajutorul căruia să atragi oameni calificați din Social Media. 

 

Mai apoi, printr-o serie de e-mailuri și postări îți vei încălzi suficient de bine audiența ca într-un final să ia decizia de cumpărare. 

 

5 – Crearea unui venit recurent:

 

Mulți autori de cursuri online și experți aleargă de la un client la altul, ceea ce nu este o idee rea. 

 

Însă cum ar fi să implementezi în afacerea ta o scară a produselor, adică să ai atât produse high ticket cât și produse de o valoare mai mică, care să-ți aducă venituri suplimentare în fiecare lună.

 

Spre exemplu, poți crea o automatizare pentru a vinde un eBook sau curs înregistrat și astfel să-l vinzi pe pilot automat, fără implicarea ta directă. 

 

Astfel, în fiecare lună această automatizare îți va aduce încasări în plus, îți va crește notorietatea în online și te va pune în legătură cu noi clienți. 

 

Deasemenea, vei învăța și acest lucru în Start-Up Mentor care personal îl văd ca pe o afacere la cheie pentru autorii de cursuri online și produse digitaleÎți creăm un landing page, o platformă de curs, îți implementăm un funnel de vânzare și te și învățăm cum să atragi clienți din online pentru a ajunge la încasări de minim 2000 EURO/lună! Cu o condiție doar:

 

Să ai deja un curs online sau cel puțin să lucrezi 1la1 cu clienții tăi iar rezultatele obținute cu aceștia să fie pozitive. 

 

Prin urmare, dacă te-ai săturat să te blochezi în detalii tehnice și cauți o soluție completă de promovare în online, atunci apasă butonul de mai jos și programează-te la o discuție 1la1:

 

Cu prietenie, 

 

Ninel Decu

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.