📢 Încasezi 2000 EURO/lună ca autor online?

🏆𝗜𝗮𝘁𝗮 𝗰𝘂𝗺 𝘁𝗲 𝗮𝗷𝘂𝘁 𝘀𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗮𝘀𝗲𝘇𝗶 𝟮𝟬𝟬𝟬 𝗘𝗨𝗥𝗢/𝗹𝘂𝗻𝗮 𝗰𝗮 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗿 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗶̂𝗻 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁-𝗨𝗽 𝗠𝗲𝗻𝘁𝗼𝗿:

 

Azi vreau să îți răspund la 2 întrebări importante în ce privește programul Start-Up Mentor, și anume:

 

Cum te ajut să vinzi cursuri online și produse digitale de minim 2000 EURO/lună?

 

Ce primești mai exact în programul Start-Up Mentor?

 

Înainte de a începe, îți reamintesc că ofer o reducere de 40% celor care se programează la o discuție 1la1 până pe 18 Octombrie.

 

Așadar, dacă vrei să lucrez personal cu tine pentru a-ți crește vânzările și încasările afacerii tale online, atunci hai să ne auzim la o discuție gratuită. 

 

Te poți programa pe linkul pus de mine în comentarii.  pe linkul de mai jos:

 

Acum iată cum te ajut să vinzi cursuri online și produse digitale de 2000 EURO/lună:

 

Odată ce te înscrii în program, vei trece prin 5 etape:

 

✅ Etapa 1 – Stabilim promisiunea produsului sau serviciului pe modelul: Problemă – Soluție – Rezultat 

 

Oamenii te plătesc regește doar dacă le rezolvi cele mai fierbinți probleme. În această etapă vom stabili împreună care îți este publicul țintă și alegem o nișă profitabilă pentru a-ți vinde serviciile sau produsele digitale. 

 

Deasemenea, tot acum stabilim strategia de comunicare și promovare în online. Ca să ajungem la cei 2000 EURO/lună, este important să știm cui ne adresăm și ce probleme esențiale poți rezolva pentru clienții tăi ideali. 

 

Etapa 2 – Crearea unui site sau a unui landing page

 

Dacă nu ai un site sau un landing page, îți vom crea noi unul, iar dacă ai, atunci eu și echipa mea vom lucra la el pentru a-i îmbunătăți rata de conversie. Landing Page-ul va juca un rol important în această strategie, vei vedea pe parcurs.
 

Etapa 3 – Punem la punct un magnet pentru atragerea de leaduri

 

Pentru a atrage clienți calificați într-un timp cât mai scurt, vom avea nevoie de un magnet. La fel, primești suport și în această zonă. Împreună vom alege formatul potrivit și vom gândi strategia de promovare a acestuia.

Magnetul va juca un rol important în procesul de a ajunge la 2000 EURO/lună, iar asta înseamnă că acordăm o atenție sporită acestei etape

 

Etapa 4 – Facem o campanie de creștere și încălzire a audienței prin e-mail

 

Am stabilit promisiunea, avem landing page-ul, avem magnetul, acum e timpul să încălzim audiența ca mai apoi să vindem. Aici ne vom ocupa de automatizări și de gândirea campaniei de e-mailuri

 

După ce am încălzit suficient de mult audiența, atât pe e-mail cât și pe social media, trecem la etapa de vânzare. 

 

Etapa 5 – Campanie de vânzare pe e-mail 

 

Acum a venit momentul să încasezi cei 2000 EURO. Practic, după ce ai încălzit suficient de mult audiența, vei trimite o serie de e-mailuri de vânzare care îți vor aduce vânzări și programări pe pilot automat.

Ce înseamnă asta?

 

Înseamnă că tot acest proces va funcționa zi și noapte, fără implicarea ta directă. 

 

Oamenii îți vor descărca magnetul, vor fi încălziți iar mai apoi vor primi e-mailurile de vânzare. O parte dintre ei vor cumpăra, iar ceilalți îți vor rămâne în baza de date ca potențiali clienți. 

 

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝘀𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗮?

 

Vei lucra cot la cot cu minte pentru a trece prin fiecare etapa și a implementa acest sistem în afacerea ta online, la fel cum am făcut pentru Daniela Floroiu, Marcela Mantz, Anca Dome și Ioana Popescu. 

 

Asta înseamnă că nu te vei mai bloca în detalii tehnice și nu va trebui să ai cunoștințe avansate de marketing online pentru a ajunge la rezultate pentru că nu vei fi de unul singur. 

 

𝗔𝗰𝘂𝗺 𝗶𝗮𝘁𝗮 𝗰𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗲𝘅𝗮𝗰𝘁 𝗶̂𝗻 

𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁-𝗨𝗽 𝗠𝗲𝗻𝘁𝗼𝗿:

 

O platformă de curs în care vei urca toate materialele tale video și PDF – nu va mai trebui să îți bați capul cu grupuri de Facebook care îți consumă timp și nu te lasă să evoluezi ca autor online.

Un funnel de vânzări care să-ți aducă mai multe întâlniri 1la1 cu potențiali clienți și vânzări pentru cursurile sau produsele tale digitale – este vorba de cele 5 etape de mai sus pe care le vom implementa împreună în afacerea ta.

Asistență pe tot ce ține de partea tehnică: noi ne vom ocupa de automatizări, crearea paginii de abonare, crearea paginii de vânzare și instalarea celorlalte pluginuri necesare

Un modul eCommerce și unul eLearning pentru trimiterea automată a facturilor și a linkurilor de plată către clienți – vei câștiga timp iar tu te vei putea ocupa de dezvoltarea noilor produse sau servicii

Mentorat din partea mea în tot ce ține gândirea unei oferte și stabilirea strategiei de promovare și vânzare în online a cursurilor sau produselor tale digitale – vei avea un expert care va da 110% ca tu să ajungi la cei 2000 EURO/lună. 

 

Așadar, ce zici? 

 

𝗩𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗮 𝗳𝗶𝗶 𝗼 𝗽𝗼𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀 𝗶̂𝗻 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁-𝗨𝗽 𝗠𝗲𝗻𝘁𝗼𝗿?

 

Dacă răspunsul este da, atunci te invit cu mare drag să te programezi la o discuție 1la1 pentru a vedea cum anume putem lucra împreună. 

 

Nu uita, doar până pe 18 octombrie acord reducerea de 40% persoanelor care se programează la discuție. 

 

În cazul în care ești hotărât să faci o schimbare în bine până în 2024, programează-te pe linkul pus de mine în comentarii

 

Cu prietenie, 

Ninel Decu  

Mai multe optiuni

Articole

Povestea copacului uscat

Era odată un țăran ce avea un copac uscat în curtea lui. Iarna se apropia și avea mare nevoie de lemne pentru foc. Așa că

Articole

Oare de ce nu cumpara nimeni?

Și eu am pățit să trec prin perioade cu vânzări slabe. Când eram la început de drum, atunci când se întâmpla asta mă întrebam de

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.