Ninel Decu

Participă acum la Workshop-ul Gratuit!

Ești la inceput de drum si crezi că te-am putea ajuta, răspunde la câteva întrebări in 2-3 minute.

Misiune

Misiunea mea este să ajut 10.000 de autori online și experți din diverse domenii de la coaching, terapie, training, dezvoltare personală și profesională să își vândă cu succes serviciile 1 la 1, cursurile online sau produsele digitale.

ninel decu misiune
Misiune

Când ești la început de drum resursele tale sunt limitate, atât cele de timp cât și financiare. 

De aceea ai nevoie să descoperi cat mai repede o formulă prin care să vinzi un produs sau serviciu care să-ți aducă clienți cat mai repede.

O afacere nu moare dacă are prea mulți clienți, ci invers.

Dacă ai mai mulți clienți incasezi mai mulți bani, poți să te dezvolți mai repede, poți să aduci oameni mai buni în echipa și poți aloca un buget mai mare pentru activități de marketing.

Până acum am ajutat peste 127 de experți și autori să-și transforme pasiunea sau cunoștințele în business-uri profitabile, iar acesta e abia începutul.

Misiune

Ce mă motivează să ajut acești oameni?

În cei peste 12 ani de antreprenoriat am avut ocazia să lucrez cu sute de afaceri și am înțeles că există un factor VITAL pentru succesul oricărui business:

PASIUNEA.

În momentul în care iubești cu adevărat ceea ce faci, nu vei mai munci o zi în viața ta, iar succesul este inevitabil.

Dar cine sunt eu să-ți spun toate acestea?

Ei bine, dă-mi voie să mă prezint mai pe larg.

Am 18 ani experienţă în vânzări B2B în mari companii naţionale şi multinaţionale.

Am gestionat baze de clienţi cu o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro anual, din postura de Account Manager pe segmentul business.

De asemenea, am ajutat în ultimii 12 ani sute de business-uri să pornească și să aibă rezultate în mediul online.

motivatie
provocari servhost

Am rezolvat nenumărate provocări și am înțeles care sunt luptele prin care un antreprenor aflat la început de drum trece în România…

Am dezvoltat sisteme de vânzare care au produs întotdeauna rezultate și am încercat de fiecare dată să vin în fața antreprenorilor și să îi ajut să depășească obstacolele folosind cele mai noi strategii de marketing.

Am dezvoltat sisteme de vânzare care au produs întotdeauna rezultate și am încercat de fiecare dată să vin în fața antreprenorilor și să îi ajut să depășească obstacolele folosind cele mai noi strategii de marketing.

De asemenea, am o formare în coaching, care m-a ajutat în definirea şi managerierea proiectelor complexe.

Pe lângă toate acestea, împreună cu Narcisa Decu, am reușit să dezvoltăm compania SERVHOST – o afacere românească care ajută antreprenorii şi soloprenorii să-şi construiască o prezenţă online menită să genereze rezultate şi să îi îndrume pas cu pas să-şi administreze singuri website-ul.