Ninel Decu

Livia Soare - Trainer și Consilier Relații pe Sistemul Semințelor la Diamond System România.

Livia are o poveste interesanta despre parcursul ei profesional din domeniul juridic in care castiga destul de multi bani dar simtea ca ceva nu este in regula cu viata ei. 

Urmareste podcastul si vezi cum a facut o schimbare drastica in cariera ei si apoi cum a obtinut relatia pe care si-o dorea de foarte mult timp!

Daniela Floroiu – Alchimist de Vieti, Life Coach, Trainer, NLP Master, Theta Healing Practitioner.

Daniela a lucrat ca si mine intr-o firma multinationala. A simtit ca i se potriveste aceasta profesie si a schimbat cifrele din contabilitate cu oamenii pe care ii sprijina sa isi schimbe viata.

Vei afla in acest podcast cum a descoperit ceea ce ii place sa faca si cum si-a pregatit plecarea de la un salariu foarte bun la o afacere pe care a construit-o de la zero si care ii aduce mai multe satisfactii si mai multa libertate.

Bogdan Banculescu - Sleep & Energy Coach

Bogdan este Sleep & Energy Coach si are o experienta apropiata de a mea in sensul ca a lucrat intr-o companie multinationala unde la un moment dat datorita stresului a inceput sa aiba probleme cu somnul.

Urmareste podcastul si afla cele 3 tehnici care l-au ajutat sa depaseasca faptul ca nu putea sa doarma noaptea.

Gabriel Stoica - Consultant financiar

Gabriel este consultant financiar si are o bogata experienta in partea de investitii. A inceput acum multi ani cand bursa de la Bucuresti abia isi incepuse activitatea si a ajuns sa lucreze in cateva banci de top din Romania unde a prestat servicii de private banking pentru clientii din portofoliu.

In acest podcast vom aborda cateva strategii simple prin care poti investi chiar si in perioade de criza fara sa iti fie teama ca vei pierde banii investiti.

Simona Ciobanu - Soprana & Vocal Coach

Simona este soprana si coach vocal si ajuta oamenii sa isi susțina ideile in public și sa cânte piesele preferate fără tensiune, oboseală sau răgușeală, printr-o abordare holistică asupra vocii.

In podcast am discutat despre cateva strategii pe care le poti folosi pentru a-ti imbunatati vocea atunci cand faci prezentari sau iti folosesti vocea in pare parte din zi si la final simti ca ai ragusit sau nu mai poti vorbi.

Monica Degeu - Terapeut Remedii Florare Bach

Monica absolvit Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din cluj  Cluj Napoca în 1996. Din dorința de a-si ajuta cele două fete și pe alții, am absolvit cursuri de infirmier, masaj terapeutic,  gimnastica de recuperare, masaj reflexogen și sunt tehnician maseur din 2017.

In acest podcast am discutat despre cateva strategii pe care le poti folosi pentru a-ti imbunatati viata de zi cu zi atunci cand treci prin momente mai dificile.

Tatian Hatnean - Pasionat de Lampi Motivationale

Acum 5 ani de zile, Tatian trecea printr-o perioada mai dificiala si nu știa ce să facă, cum să se regasescă și simțea că nimic nu are sens. Atunci sotia i-a sugerat sa iși caute o activitate care să îl relaxeze, ceva din copilărie. Ceva care să îl facă fericit.

In acest podcast am discutat despre cum să îți gasești un hobby dar si despre beneficiile pe care le ai atât pentru tine cât si pentru cei din jurul tău.

Remus Balan - Expert Productivitate si Time Mastery

Remus a terminat studiile ca inginer auto, dar a lucrat foarte puţin în acest domeniu. Am simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi după aproape 2 ani de muncă într-un service auto a pornit călătoria de leadership.

In acest podcast am discutat despre Time Mastery si anume cum poti sa ajungi stapan pe timpul tau astfel incat sa ajungi sa iti atingi obiectivele pe care ti le propui.

Alexandru Moldovan - Trainer certificat international in comunicarea nonviolenta

In podcast-ul de astazi l-am invitat pe Alexandru Moldovan si am vorbit despre cum să creezi relații autentice și de calitate ca să te bucuri de succes.

Alexandru a creat mereu contexte în care oamenii să își poată arăta adevăratul potențialul.

Am parcurs cu Alexandru cei 4 pasi ai comunicarii nonviolente care te pot aduce de la conflict la relatii autentice cu cei din jurul tau.

Andreea Halikias - Strateg de afaceri & leadership pentru experti

In podcast-ul de astazi am invitat-o pe Andreea Halikias si am vorbit despre cum să iti clarifici mesajul daca vinzi servicii 1 la 1 sau cursuri online.

Andreea este autor de bestseller pe Amazon cu o carte bazata pe vanzari. In plus a lucrat cu alti autori la care a aplicat strategii eficiente care au generat vanzari de 4 milioane de USD.

Am discutat in intalnirea noastra despre cele 7 elemente de care ai nevoie ca sa poti sa iti prezinti in mod eficient afacerea in fata audientei tale.

Daniel Popa - expert in Project Management si autor online

In podcast-ul de astazi am discutat cu Daniel Popa cum să-ti organizezi activitatea eficient ca un Project Manager.

Lucreaza de mult timp in acest domeniu si a explicat in podcast cum foloseste acest instrument in afacerea lui online ca sa iti organizezi activitatea si sa obtii rezultate.