Provocarea de 5 Zile!

Construiește împreună cu mine un Funnel de Vânzări prin care să obții primii tăi clienți plătitori.

Fără să ai cunoștințe tehnice.
În doar 5 zile!

Abonează-te și începem să construim!

De ce este Important să ai Primii tăi Clienți Plătitori!

Este important să nu stai să te gândești prea mult la pașii pe care îi ai de făcut pentru a realiza primul tău funnel (palnie de vanzari) care să te ajute să transformi câțiva prospecți în clienti plătitori.

Pentru a te ajuta să menții cat mai simplu acest proces, am pus la cale o structura pas cu pas care poate fi implementată în câteva zile, ca să mă asigur ca nu vei fi blocat în niciunul din taskuri.

 

Tine mine ca acțiunea și nu teoria despre perfecțiunea unei pagini îți vor aduce rezultatele pe care le aștepți.

Așa ca nu amâna aceasta provocare și începe să lucrezi chiar acum!

primii tai clienti

Ai nevoie de un funnel
pentru că:

Te ajuta să aduni leaduri, să faci vânzări, să fii optimizat SEO astfel încât lumea să te găsească în motoarele de căutare și câte altele. În mod ideal, site-ul tău va conecta toate celelalte platforme digitale pe care ești prezent.

Nu există carte de vizită mai bună pentru afacerea ta. 

CINE SUNT

Eu sunt Ninel Decu. Povestea mea în domeniul vânzărilor a început încă din facultate, ca membru în cea mai mare organizație studențească din lume, AIESESC. Acolo am descoperit pasiunea pentru vânzări și am început să învăț cum să mă adresez clienților.

Am și studiat asta la facultatea de Comerț și Marketing din Galați, pe care am absolvit-o, unde am acumulat multe cunoștiințe teoretice pe care am avut mai apoi ocazia să le pun în aplicare.

Mai bine de 18 ani am activat în domeniul telecom, în vânzări directe. Am trecut prin toate situațiile posibile și am ajuns să înțeleg foarte bine psihologia din spatele acțiunii de cumpărare și ce anume îi motivează pe oameni să ia acțiune.

Dar nu era suficient, așa că în anul 2008 am decis să devin antreprenor, să îmi duc pasiunea și expertiza la un alt nivel. Atunci am înființat firma ServHost și am început să ofer sprijin activ și suport micilor afaceri, tocmai pentru că tot ce îmi doresc este să ajut cât mai mulți antreprenori să se dezvolte în mediul online.

Am ajutat în ultimii 12 ani sute de mici afaceri să pornească și să aibă rezultate în mediul online. Am rezolvat nenumărate provocări și am înțeles care sunt luptele prin care trece un antreprenor aflat în România.

Program StartUp Coaching

Am realizat în toți acești ani
că pentru a avea rezultate,
ai nevoie să treci
printr-o metodă clară
și bine pusă la punct:

Pe scurt, mi-am dat seama că trebuie să fii orientat pe a găsi soluții și nu pe a te plânge în legătură cu problemele care inevitabil vor apărea.

Și tocmai asta am descoperit că este misiunea mea. 

Vocația mea și lucrul care mă face să mă ridic din pat zâmbind în fiecare dimineață este tocmai ideea că pot ajuta antreprenori aflați la început să găsească soluții în loc să se concentreze pe probleme!

Abonează-te și începem să construim!

Iată ce vei primi după ce te înscrii în Provocare:

Am descoperit de-a lungul timpului că ajungem la cele mai bune rezultate atunci când suntem motivați cu adevărat.

Iar motivația cea mai bună este să vezi că acțiunile tale îți oferă rezultate! Atunci când ai rezultate, îți este mai ușor să continui să lucrezi în continuare.

motivatie

Un Model care te Va duce la Rezultate!

În următoarele 5 zile Provocarea nu este doar să construiești un funnel de la 0, ci să ci să interaționezi cu oameni care sunt interesați de serviciile tale.

Scopul acestei provocări este să obții informații despre clientul tău ideal, să afli ce nevoi și ce dorințe are la nivel profund. Cum îl poți ajuta cu metoda ta de lucru ca să obțină o micro – victorie.

În fiecare zi vei primi un email cu un video inregistrat în care vei avea toate lucrurile explicate clar și concret prin exemple practice. Îți va fi incredibil de ușor să implementezi și să faci încă un pas spre Rezultatul Final!

5 pași simpli spre reușită:

Checklist - “Clientul pe primul loc” - vom răspunde la 10 întrebări importante privitoare la clientul tău ideal, despre nevoile și dorințele lui, despre competiție cat și despre oferta pe care o poți crea pentru el
Ziua 1
Vom crea pagina de abonare la mini ședințe gratuite. Ne vom ocupa de detalii logistice precum achiziția domeniului și a hostingului.
Ziua 2
Vom instala aplicațiile necesare pentru programare și de asemenea ne vom ocupa de partea de promovare
Ziua 3
Discutam ce vei face la intalnirea gratuită și în cea de follow up
Ziua 4
În ultima zi vom discuta care este pasul următor și cum poți crește audiența prin aceasta metoda.
Ziua 5

5 pași simpli spre reușită:

Construiește împreună cu mine primul tău funnel de vanzari.

De la Zero, fără să ai cunoștințe tehnice. În doar 5 zile!

Învață o tehnică simplă, care te va ajuta să obții primii tai clienti platitori!

Abonează-te și începem să construim!

Dacă știi și alți oameni care vor să învețe cum să aibă propriul Funnel de Vanzari în doar 5 zile, m-aș bucura să faci Share la Provocare!