Înscrie-te acum la Webinar

👉 Renunți ușor la obiectivele tale?

Atunci te-ar putea ajuta acest articol

Astăzi vreau să-ți povestesc despre o discuție pe care am avut-o la telefon cu un potențial client. 

 

Era interesat de servicile mele și în plus voia să îl mentorez pe zona de lansare a unei afaceri online bazate pe expertiza lui de coach în formare.

 

Problema pe care clientul a observat că o are este că intra în prea multe cursuri, formări și nu reușea să le ducă până la capăt. 

 

Că urmare a acestui fapt, rezultatele erau slabe, clienți erau puțini sau inexistenți și atunci în loc să facă ceea ce îi place, lucra la un alt job că să se poată întreține.

 

Din punctul meu de vedere aici sunt 2 lecții ce le-am văzut explicate foarte bine în cartea: “Cum să Începi” de Michael Bungay Stanier și anume:

 

✅ Stabilește un obiectiv care să merite.

 

Ar trebui să fie un obiectiv care să te motiveze să te scoli dimineața dar în același timp să fie provocator. 

 

Atunci când l-ai finalizat să fii mandru de tine că ai reușit să-l duci la bun sfarsit. Cu alte cuvinte să fie palpitant, important și intimidant în același timp. Trebuie să găsești ceva care să le includă pe toate 3.

 

✅ Ia-ti angajamentul că vei lucra constant zi de zi la acest obiectiv

 

Cel mai ușor este să îți faci timp în calendar și să lucrezi în fiecare zi cate puțin. 

 

Constanța bate genialitatea și ai să vezi că atunci când îți formezi un obicei de a lucra la obiectivul tău cel mai important, lucrurile încep să se alinieze, apar mici coincidențe și oportunități pe care altfel nu le-ai fi văzut.

 

Aceste 2 lucruri combinate zi de zi te vor duce peste 3-4 luni să vezi că ai realizat foarte multe lucruri fără să-ți dai seama.

Ai nevoie de curaj că să îți asumi un obiectiv îndrăzneț și apoi să te dedici lui fără scuze care să te deturneze de la traseu.

Sper că te-am inspirat și că poți să pui în aplicare acești 2 pași simpli.

 

Iar dacă ți-a plăcut e-mailul meu, atunci lasă-mi un reply și spune-mi ce obiective vrei să atingi până la finalul anului. 

 

Cine știe, poate te pot ajuta într-un fel sau altul. 

 

Cu prietenie, 

Ninel Decu 

 

P.S. 

Îți reamintesc că pe miercurea aceasta, pe 4 octombrie te aștept la noul meu MasterClass în care îți demonstrez cum poți vinde servicii, cursuri online și produse digitale de minim 2000 EURO/lună. 

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.