Rezervă-ți locul la webinar

Sedinta de consultanta gratuita

Salut,

 

În acest an, m-am hotărât să-i ajut pe cei care au produse digitale (cursuri, ebook-uri, audiobook-uri) sa castige peste 1500 euro lunar din aceasta activitate.

Cand esti la început de drum ai tot felul de obstacole: nu ai o strategie foarte clară pe care să o urmezi, iti este teama de partea tehnica și nu stii ce anume trebuie să faci iar toate acestea duc către lipsa de vănzari și implicit clienți.

Mi-am dat seama ca diferenta dintre cei își vand serviciile sau produsele digitale pe internet cu succes și cei care nu reușesc este acest lucru: au un funnel de vanzare pus la punct care le aduce clienți interesați și pe care apoi îi convertesc în clienti platitori. 

În următoarea perioada pot ajuta 10 persoane să ajungă la vanzari de peste 1500 euro pe luna din vanzarea de servicii sau produse digitale (cursuri, ebook-uri, audiobook-uri).

 

Te aștept cu mare drag,

Ninelsursa foto: pixabay.com

Mai multe optiuni

Articole

Postări pe Facebook = Marketing?

Nu cred că există vreun expert 1 la 1 care să nu fi primit următoarele recomandări:   Afișează-te cât mai des pe Social Media…  

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.