Cum să VINZI

SERVICII, CURSURI ONLINE și
PRODUSE DIGITALE

de peste 1500 euro/lună, printr-un
SISTEM COMPLET AUTOMATIZAT

Cu doar 10 minute/zi gestionezi toate înscrierile, comenzile și încasarea banilor. Chiar dacă NU ești o persoană tehnică.

pagina-de-vanzare

Nu poți să-ți dezvolți afacerea dacă

ești ocupat mereu

ocupat

Dacă vrei să-ți dezvolți business-ul și să nu mai irosești o mare parte din timpul tău pe task-uri mărunte, atunci ești în locul potrivit.

De ce să pierzi câteva ore pe săptămână, făcând facturi individuale pentru fiecare client, când poți să folosești timpul ăsta ca să-ți dezvolți afacerea și să vinzi mai mult?

Dacă vrei să folosești aceste ore:

  • să atragi mai multe lead-uri
  • să creezi conținut mai mult și mai de calitate
  • să scalezi afacerea pe care o ai
Atunci citește în continuare…

Singurul

și cel mai important lucru

pe care ți-l promit

este faptul că

vei scăpa în sfârșit
de stresul ăla lunar …
ganduri

Știu foarte bine prin ce treci…ești antreprenor și abia îți mai vezi capul de treabă.

Cel mai probabil îți desfășori activitatea online, deci ai în continuu câte ceva de făcut: să postezi pe social media, să scrii un mail, să faci un articol, să pornești câteva reclame + multe altele.

Efectiv asta îți ocupă toată ziua.

De ce să mai pierzi încă 2 ore pe zi făcând facturi, verificând comenzile și trimițând mailuri cu datele bancare ale firmei, pentru achitarea comenzilor?

De ce să-ți irosești energia și focusul pe astfel de task-uri?

De multe ori, chiar și în situația în care ești foarte atent, e imposibil să nu greșești la un moment dat ceva.

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție, măcar o dată, să faci o factură greșită, sau să uiți să trimiți un mail de plată.

În loc să te bucuri 100% că-ți vin mai mulți clienți, gândul asta te și stresează pentru că știi că vei petrece și mai mult timp cu task-uri mărunte.

E o muncă pe care nu-ți place s-o faci, nu-ți dorești s-o faci, dar cu toate astea ”trebuie” s-o faci.

Vei avea un

Sistem Complet AUTOMATIZAT,

care să-ți asigure

un Flux Constant de clienți

De ce să faci totul cu multă muncă și timp consumat, când poți să ai la dispoziție propriul tău sistem automatizat, care să-ți genereze clienți pe bandă rulantă?

Probabil deja îți vinzi produsele digitale (cursuri, ebook-uri, audiobook-uri, etc) sau serviciile online, și știi câtă muncă este în spatele acestui proces:

Dar aici este o mare problemă…toate aceste acțiuni sunt consumatoare foarte mari de timp și energie.

Dacă ai ajuns în punctul în care simți că nu mai reușești să-ți ”controlezi” business-ul așa cum vrei tu, atunci e nevoie să schimbi strategia.

Ce trebuie să faci acum este să renunți la ideea ”FAC EU TOT” și să te folosești de un Sistem Complet Automatizat, care te va ajuta să generezei mai mulți clienți, cu mai puțin timp și efort.

Până la urmă, de-asta ai început acest gen de business….să te eliberezi financiar și ai control deplin asupra timpului tău.

Ei bine, cu asta te voi ajuta eu…

ninel decu

Salut sunt Ninel Decu și am ajutat în ultimii 12 ani, sute de mici afaceri să pornească și să aibă rezultate în mediul online.

Am 18 ani experienţă în vânzări B2B în mari companii naţionale şi multinaţionale. Am gestionat baze de clienţi cu o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro anual, din postura de Account Manager pe segmentul business.

Împreună cu Narcisa Decu, ce are peste 11 ani experienţă în vânzări B2C de servicii telecom, în companii multinaţionale și 8 ani experienţă în zona online, cu focus pe dezvoltarea şi implementarea site-urilor WordPress, am reușit să dezvoltăm compania SERVHOST.

Servhost

Iar acum AM O NOUĂ MISIUNE

să te ajut să vinzi SERVICII, CURSURI ONLINE și alte PRODUSE DIGITALE

de peste 1500 euro/lună, cu ajutorul unui SISTEM COMPLET AUTOMATIZAT.

Ce spun cei cu care am
colaborat deja:

testimonial Marcela
testimonial Alexandra
testimonial
testimonial
testimonial
testimonial Diana G

Planul tău în 5 Pași
Pentru clienți mai mulți, mai rapid și cu mai puțin efort.

sistem automatizat

Acum, că știi pe ce se bazează acest Sistem Automatizat, hai să trecem la treabă! 

Citește în continuare și o să înțelegi mai bine ca niciodată cum poți ajunge TU să câștigi peste 1500 de euro, vânzând propriile produse digitale (cursuri online, ebook-uri, audiobook-uri) sau servicii.

Sunt 5 pași în total și ți-i descriu pe fiecare detaliat.

Sper să acorzi o atenție sporită rândurilor care urmează. Ar putea însemna pentru tine mai mult decât orice altceva ai citit în acest an.

1. Analiza Sistemelor Actuale

Ca orice lucru făcut ca la carte, este nevoie de o analiză amănunțită a lucrurilor și metodelor utilizate până acum.

De face este important acest pas?

În funcție de rezultatele pe care le-ai avut până în acest moment, putem determina cu exactitate, lucrurile care au fost făcute bine și pe care le vom păstra în continuare.

De asemenea, vom afla și care sunt punctele slabe ale strategiei tale actuale. 

În acest fel știm care este drumul parcurs de clienți în prezent și ce putem face pentru a-l ușura.

sisteme actuale
Ce vom analiza practic în această etapă?

După această analiză, 

vei ști exact ce anume să schimbi sau să îmbunătățești 

pentru a avea un flux constant de clienți.

A: Vom analiza împreună modelul tău de business și îți voi spune concret ce anume trebuie să modifici în strategia ta curentă pentru a ajunge la vânzări de peste 1500 de euro lunar.
pregatirea

2. Pregătirea

În această etapă, vom începe modificările concrete asupra întregii tale strategii de business.

După ce am stabilit parcursul pe care potențialii tăi clienți trebuie să-l urmeze, vom trece la realizarea sau adaptarea:
Practic, în acest punct, construim scheletul viitorului tău business care-ți va genera peste 1500 de euro lunar, cu mult mai puțină muncă.

A: Da, vei avea parte de suportul meu la fiecare pas, tocmai pentru a ne asigura că totul funcționează în parametri normali și ești gata să aduni cât mai mulți clienți.

3. Automatizarea comenzilor și facturilor

În acest punct, după ce am finalizat crearea sau adaptarea elementelor din acest funnel de vânzare (pâlnie de vânzare), trecem la un pas foarte important.

În mod obișnuit, aici este punctul în care tu pierdeai foarte mult timp…

automatizare
Asta până acum… Odată ce aplici sistemul nostru de automatizare a facturilor, nu mai trebuie să-ți faci niciun fel de grijă.  Singura dată când vei verifica rapoartele va fi atunci când le vei trimite către contabilitate. Deci, dacă stai să faci un calcul, economisești câteva zeci de ore la sfârșitul lunii.

A: Răspunsul este DA. Tot ce trebuie să faci este doar să verifici dacă banii ți-au intrat în cont și să apeși un singur click la tine pe site. Ulterior, factura se va emite automat și sistemul o va trimite către client. Nimic mai simplu!

vanzare

4. Creșterea vânzărilor

Am ajuns aproape de finalul întregului proces. După ce vei avea setat funell-ul de abonare și cel de vânzare, te vom ajuta de asemenea să implementezi și strategia plăților recurente.

Ce înseamnă asta?

Că vei putea încasa în fiecare lună bani, fără să mai depui niciun fel de efort suplimentar. Toate facturile și plățile se fac automat, iar tu doar te preocupi de clienții tăi.

Bineînțeles, pentru a putea reuși să faci asta, vei avea nevoie de ceva îndrumare, tocmai de-asta vei beneficia de consultanță din partea mea.

Practic, vei avea în mod constant lângă tine, pe cineva cu experiență, care a aplicat același model de business cu al tău.

În felul acesta, mă asigur că nu ai cum să dai greș și reușești să-ți atingi obiectivul

peste 1500 de euro lunar, din vânzarea de servicii sau produse electronice.

A: Am creat acest sistem automatizat, tocmai pentru a fi cât mai simplu de utilizat. Odată setat, totul este la un click distanță. În plus, vei avea în mod constant suport din partea mea pentru orice problemă întâmpini.

5. Optimizarea proceselor

Ca orice sistem nou implementat, vor fi necesare îmbunătățiri și optimizări, astfel încât clientul să aibă un parcurs cât mai lin, acest lucru conducând automat și la o creștere a numărului de vânzări.

După setarea întregii strategii și testarea acesteia, vom putea observa exact dacă sunt anumite elemente sau etape ce pot fi îmbunătățite.

Fie că vorbim de secvența de adunare de abonați, de cea de vânzare, sau de cea de upsell, ori recurență, vom putea identifica ușor punctele slabe, pentru a maximiza eficiența întregului sistem.

optimizare
Scopul este să obții cât mai mult profit, cu cât mai puțină muncă și timp consumat.

A: Implementând acest sistem automatizat, vei reuși să economisești aproximativ 72 de ore în fiecare lună. Tot acest timp, îl poți folosi pentru a crea mai mult conținut sau pentru a-l petrece așa cum îți dorești tu.

Transformă-ți Business-ul actual
într-o mașinărie de clienți

După cum ai văzut, pentru a avea mai mult timp liber și pentru a putea să te concentrezi pe dezvoltarea business-ului, tot ce ai nevoie este ca procedeele pe care le utilizezi să fie automatizate aproape integral.

În felul acesta poți genera vânzări chiar și în timp ce dormi. Oamenii pot intra pe site-ul tău și să achiziționeze ebook-uri, audiobook-uri, să se înscrie la cursuri, etc.

Toate acestea cu Zero Efort din partea ta. Asta înseamnă să treci cu adevărat la următorul nivel!

Gata cu bătăile de cap, stresul administrării actelor și timpii morți.

De-acum te poți concentra doar pe activitățile care să-ți aducă cu adevărat profit. 

Tu alegi ce să faci în continuare

Poți să folosești aceeași
metodă învechită de facturare manuală, dar asta înseamnă că:

metoda invechita

În schimb, dacă alegi să-ți automatizezi întregul model de business:

sistem automatizat

Sistemul de Automatizare a vânzărilor se adresează antreprenorilor
care vor să elimine toate task-urile mărunte și
să se axeze pe lucrurile care le aduc cu adevărat profit.

Solicită o întâlnire în care să discutăm exact ce ai nevoie în afacerea ta.

Te voi contacta în cel mai scurt timp.

Ce spun o parte din clienții noștri:

Cristina Boț

Silvia Pătrașcu

Ioana Popescu

”Bun, dar care sunt beneficiile mele concrete?”:

Uite ce se întâmplă dacă vei folosi modulul e-commerce
și sistemul de automatizare a facturilor:
Vei putea crea conținut, vei putea dezvolta noi strategii și sistematizări. Pentru că acum nu vei mai pierde timpul cu task-uri mici, care doar îți consumă timpul.

Pentru că vei elimina toate task-urile mici, dar care sunt consumatoare de timp. Dacă vrei să câștigi trăiești cu adevărat, vânzând servicii sau produse digitale (cursuri, audiobook-uri, ebook-uri, etc), ai nevoie să faci totul automatizat și la scară largă.

Tot ce va trebui să faci pentru a le duce la contabilitate, este să intri în platformă o singură dată și să le descarci pe toate. Asta-i tot. Nu a fost niciodată mai simplu.

Pentru că toate facturile vor fi trimise instant pe adresa lor de e-mail. Atât tu, cât și ei aveți siguranța că totul este în regulă din punct de vedere legal.

Pentru a folosi automatizarea de facturi pentru că aplicaţia este foarte intuitivă şi uşor de folosit.

Pentru că de-acum poți să vinzi produse sau servicii cu plata recurentă (zilnică, săptămânală, lunară, anuală).

Pentru că faci calcule complexe, chiar și în monede diferite. Asta te va ajuta să-ți vinzi serviciile sau produsele digitale către clienți din toată lumea.

Pentru că întregul proces este automatizat, oamenii pot intra la tine pe site și să cumpere ori să descarce produse digitale, fără ca tu măcar să știi. Asta înseamnă să eficientizezi un business.

Pentru că nu ai absolut niciun fel de cost de tipărire. Doar trebuie să descarci ceea ce ai nevoie cu un singur click.

Pentru a-ți crește vânzările pentru că ai permanent acces la date privind vânzările, încasările, plăţile şi stocurile online de produse.

Abonare, Vânzare, Plăți și Facturi
toate Automatizate și la un click distanță

Ce cuprinde Programul SkyFunnel Business System?

Mai avem un

Super BONUS pentru primii 10 Înscriși

Dacă ești 100% hotărât să-ți duci afacerea la următorul nivel, atunci venim în sprijinul tău.

Doar pentru primele 10 persoane care achiziționează modulul e-commerce, echipa ServHost se va ocupa de realizarea GRATUITĂ unei pagini web.

Aici poți vinde un tripwire sau poți realiza un upsell, pentru a-ți crește și mai mult profitul.

Știm că foarte puține persoane sunt tehnice, tocmai de aceea, vrem să luăm noi această povară și să ne ocupăm personal.

Tot ce trebuie să faci este doar să achiziționezi modulul e-commerce și apoi stabilim telefonic toate detaliile (atât despre facturarea automată, cât și despre noua pagină web pe care ți-o vom pregăti)

În mod normal acest BONUS ar fi costat minim 150€, dar tu îl vei primi GRATUIT dacă te înscrii în primii 10.

Din experiență, bonusul se va epuiza rapid, deci ar fi bine să te grăbești dacă nu vrei să creezi de unul singur pagina pentru produsul pe care vrei să-l vinzi.

Programează  o întâlnire în care să discutăm exact ce ai nevoie în afacerea ta. 
Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente:

În medie, petreci între 14-28 de ore/ lună, pentru emiterea unui număr de aproximativ 50 de facturi.

Dacă vrei să-ți duci business-ul la următorul nivel, acești timpi morți pot crește până la 72 de ore/ lună.

Acest interval de timp îl poți elimina prin intermediul unui Sistem Complet Automatizat.

Deci, dacă vrei să-ți dezvolți cât mai rapid business-ul, DA, merită să intri în Sistemul Automatizat de Vânzări.

Programul durează 12 săptămâni.

Nu neapărat. Prima fază a programului este aceea de analiză a situației curente.

În funcție de asta, îți oferim consultanță și stabilim împreună viitoarea strategie.

Sigur că DA. În funcție de cât și ce vinzi, poți depăși această sumă.

Întregul program este gândit în așa fel încât să fie aproape imposibil să ajungi în această situație. După implementarea tuturor automatizărilor, urmează etapa de creștere a vânzărilor și a optimizărilor. Aici vei face schimbările necesare pentru a putea obține mai multe încasări cu costuri cât mai mici.

Cu siguranță DA. Fiecare pas din acest program este explicat în amănunt. În plus, ai suportul nostru permanent pentru a ne asigura că duci la capăt fiecare mic task pe care-l ai de îndeplinit.

Este aproape imposibil. Dacă deja vinzi produse digitale (cursuri online, ebook-uri, audiobook-uri, etc.) sau servicii, și ai o mică bază de clienți, acest program te va ajuta să-ți recuperezi investiția poate chiar din prima lună.

SkyFunnel Business System te ajută să-ți eficientizezi toate procedurile din business și să obții mai rapid și mai ușor vânzări.

Nu este nici o problemă. Vei putea urmări înregistrările care vor fi postate în platforma de curs în 24 de ore după ce întâlnirea a avut loc.

De mai bine de un deceniu, construim website-uri WordPress şi livrăm serviciile de hosting care să le susţină şi să le menţină perfect funcţionale. În paralel, am dezvoltat servicii de training şi consultanţă 1 la 1, precum şi o multitudine de resurse educaţionale pe tema iniţierii şi promovării afacerilor online (cursuri, ghiduri, webinarii, articole).  Totul pentru ca business-urile să obţină mai multă claritate şi să fie cu un pas mai aproape de succesul dorit.