Înscrie-te acum la Webinar

Te pasionează arta sau pictura?

Atunci trebuie să vezi asta

Te salut! 

 

Dacă în momentul de față ești pasionat de artă, pictură sau de domeniul handmade, atunci acest articol s-ar putea să te intereseze. 

 

De ce spun asta?

Pentru că nu de foarte mult timp am realizat un studiu de caz cu Mariana Șerban

Ea este pictor și artist vizual, cu peste 20 ani de experiență. 

Ba mai mult, în aprilie anul acesta, cei de la ProTV au realizat un scurt reportaj despre cum Mariana a pus bazele unei școli de artă online, cu numele: “Sunt Artă”.

Cu toate că proiectul ei avea succes, Mariana își dorea să automatizeze într-un fel sau altul vânzarea cursurilor sale prin intermediul unei platforme online. 

 

Aici am intervenit eu și Narcisa.

 

Mai exact, am construit o platformă de cursuri online ce a ajutat-o să economisească timp în afacerea ei, pentru a se putea concentra pe crearea de conținut și livrarea celor 2 cursuri pe care le are în prezent.

 

În comparație cu soluția pe care o folosea înainte acum totul merge de la sine, automatizat. 

 

Pur și simplu nu are nevoie să angajeze pe cineva să gestioneze acest sistem. De aici rezultă și o economie de bani pe care îi poate folosi în promovarea cursurilor sale.

 

Pentru a urmări întreg studiul de caz, folosește linkul de mai jos:

 

Vezi Studiul de Caz! 

 

Aaa, și să nu uit. 

 

Dacă și tu ai un curs online și te gândești să-l vinzi în sistem automatizat, atunci hai să ne auzim la o discuție 1la1 să vedem cum putem colabora. 

 

P.S. Uite ce testimonial am primit de la Mariana:

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.