Înscrie-te acum la Webinar

Tu îți duci proiectele până la capăt?

Am lansat un Podcast Nou:

Dacă ești o persoană care cu greu se organizează pentru a-și duce la capăt proiectele, atunci acest e-mail este pentru tine. 

 

Cu aproximativ o lună în urmă am realizat un podcast alături de Daniel Popa, despre cum să-ți organizezi activitatea ca un Project Manager

 

Daniel este autorul unui curs online în care ajută antreprenori, freelanceri și Project Manageri să obțină rezultatele dorite aplicând corect tehnici și metode de Project Management.

 

Acesta a explicat în podcast cum să te folosești de anumite instrumente de project management pentru a-ți duce la bun sfârșit și cele mai ambițioase planuri

 

Aproape orice activitate pe care o facem se poate transforma într-un proiect pe care sa îl organizăm pe etape, sa ne alocam resurse materiale si de timp ca sa il putem duce la îndeplinire cu succes.

Dacă nu exista aceasta organizare exista o probabilitate destul de mare ca pe parcurs sa renunti pentru ca nu ai alocat corect resursele sau nu ai facut organizarea taskurilor care trebuie executate.

 

Definirea scopului – ce iti doresti sa obtii? 

 

Aceasta este prima intrebare la care este recomandat sa raspunzi foarte specific de la inceput.

Mai jos ai link catre website-ul lui Daniel unde poti gasi informații despre cum poți sa inveti elemente de organizare pe care sa le folosești in proiectele tale:

 

https://danielpopa.ro/

 

Dacă ti-a plăcut acest podcast, atunci dă-mi voie să-ți lansez o provocare

 

Dacă și tu ești autorul unui curs online, și crezi că ar merita să-l faci cunoscut și altor persoane, atunci lasă-mi un reply la acest e-mail cu mai multe detalii, și cine știe, poate că în viitorul e-mail voi vorbi despre tine și proiectele tale.

 

Am o listă cu +5000 abonați, iar tu poți beneficia de această publicitate. 

 

Aștept cu interes răspunsul tău. 

 

Cu prietenie, 

Ninel Decu 

Mai multe optiuni

Articole

5 concluzii după ultimul meu webinar

Experiența webinarului pe care l-am organizat în 17 Ianuarie mi-a reconfirmat anumite idei despre lumea experților 1 la 1 sau persoanelor care vor să lanseze

ghidare pe partea tehnică
Articole

👀 Ai nevoie de ghidare pe partea tehnică?

Una din principalele probleme ale unui autor online este dată de zona tehnică și de lipsa clarității pe termen lung.    Cum atrag oameni interesați

Vrei să atragi mai mulți clienți în întâlniri 1 la 1?

Inscrie-te la Provocarea de 5 Zile și construiește împreuna cu mine un Funnel de Vânzări prin care să atragi noi clienți în fiecare lună.

Totul în doar 5 zile, fără să ai nevoie de foarte multe cunoștințe tehnice.